Nytår på KILDEN
Nytårsfesten banker snart på, og på KILDEN glæder vi os til vores første nytårsaften med god mad, store vine og bragende flot fyrværkeri midt i Tivolis smukke have.
Vi har i dagens anledning sammensat en menu, hvor Christian giver den ekstra gas på de luksuriøse råvarer i køkkenet, mens Kristina har været dybt nede i kælderen efter store vine.
Vi lægger hårdt ud med kartoffelkroketter med trøffel og østers med Caviar, som vi skal skylle ned med eksklusiv vintage Champagne fra Palmer & Co. fra den glimrende årgang 2000. Senere skal vi have seks yderligere serveringer, blandt andet havtaske med kalvehaler og savoykål og farseret oksemørbrad med trøffelsauce. Og selvfølgelig fornuftige mængder rød Bourgogne og mere Champagne, inden vi slutter af med at se Tivolis fantastiske fyrværkerishow fra første parket.
Der er tilmed penge at spare ved samlet forudbestilling af menu og vinmenu.
Pris: 2975,- for menu & vinmenu(SPAR DKK 215,-)
1595,- for menu
1595,- for vinmenu
Se hele nytårsmenuen her.
Spar penge på vores forestillingsmenu
Tivoli er fuld af forestillinger og aktiviteter i december, og resten af måneden kører vi derfor et godt tilbud på vores tre-retters forestillingsmenu inkl. vinmenu. Samlet normalpris 700,-, resten af december 600,- samlet. Nyd den skønne forestillingsmenu inden Tivoli Juleshow med Oh Land og Rasmus Bjerg, den fantastiske opsætning af’ Snedronningen’ i Koncertsalen eller det gakkede og uhyggelige ’Crazy Christmas’-show. Vi serverer menuen fra kl. 17.00, så du har god til at nå både mad, vin og underholdning.
Forestillingsmenu
Svampeconsommé, svampeballotine og syltede svampe
And med lavendel, karamelliseret knoldselleri, kål og sauce på varmekrydderier
Kastanjer, yoghurtparfait og kirsebær
Tilhørende vinmenu med 3 glas vin
Se hele Tivolis juleprogram her.