

tastingmenu
Sæsonbaseret velsmag med de bedste råvarer
påskemenu
Serveres frem til den 21. april
Cremet suppe på blåmuslinger, pasta med tang, syltet tang og ørredrogn
Confiteret svinebryst med spinat, syltede løg og luftig persillecreme
Pavlova med skovmærke, parfait, rabarber og fermenteret honning
445,-


5 retter
Cremet suppe på blåmuslinger, pasta med tang, syltet tang og ørredrogn
Knoldselleri millefeuille med med cremet sauce med morkler
Stegte svampe med fermenteret hvidløg, æggeblomme og blomsterkarse
Confiteret svinebryst med spinat, syltede løg og luftig persillecreme
Pavlova med skovmærke, parfait, rabarber og fermenteret honning
590,-
7 retter
Cremet suppe på blåmuslinger, pasta med tang, syltet tang og ørredrogn
Knoldselleri millefeuille med med cremet sauce med morkler
Grillet porre med XO-sauce, urter og brødkrummer
Stegte svampe med fermenteret hvidløg, æggeblomme og blomsterkarse
Confiteret svinebryst med spinat, syltede løg og luftig persillecreme
3 danske oste, kompot og sprødt brød
Pavlova med skovmærke, parfait, rabarber og fermenteret honning
825,-

aftenmenu
Sæsonbaseret velsmag med de bedste råvarer

påskemenu
Serveres frem til den 21. april
Cremet suppe på blåmuslinger, pasta med tang, syltet tang og ørredrogn
Confiteret svinebryst med spinat, syltede løg og luftig persillecreme
Pavlova med skovmærke, parfait, rabarber og fermenteret honning
445,-

5 retter
Cremet suppe på blåmuslinger, pasta med tang, syltet tang og ørredrogn
Knoldselleri millefeuille med med cremet sauce med morkler
Stegte svampe med fermenteret hvidløg, æggeblomme og blomsterkarse
Confiteret svinebryst med spinat, syltede løg og luftig persillecreme
Pavlova med skovmærke, parfait, rabarber og fermenteret honning
590,-

7 retter
Cremet suppe på blåmuslinger, pasta med tang, syltet tang og ørredrogn
Knoldselleri millefeuille med med cremet sauce med morkler
Grillet porre med XO-sauce, urter og brødkrummer
Stegte svampe med fermenteret hvidløg, æggeblomme og blomsterkarse
Confiteret svinebryst med spinat, syltede løg og luftig persillecreme
3 danske oste, kompot og sprødt brød
Pavlova med skovmærke, parfait, rabarber og fermenteret honning
825,-