

tastingmenu
Sæsonbaseret velsmag med de bedste råvarer
3 retter
Cremet suppe af ærter, saltet kammusling, friske ærter og purløg
Grillet vildsvinenakke, barbecue, solbær og bladbeder
Jordbær, koldskålsis og ”kammerjunker”
445,-


5 retter
Cremet suppe af ærter, saltet kammusling, friske ærter og purløg
Nye danske kartofler, æggeblomme, vesterhavsost og sommertrøffel
Grønne asparges med lardo, rejer og urter
Grillet vildsvinenakke, barbecue, solbær og bladbeder
Jordbær, koldskålsis og ”kammerjunker”
645,-
7 retter
Cremet suppe af ærter, saltet kammusling, friske ærter og purløg
Saltet Hiramasa med humle, stikkelsbær, agurk og forårsløg
Nye danske kartofler, æggeblomme, vesterhavsost og sommertrøffel
Grønne asparges med lardo, rejer og urter
Hvide asparges med cassoulet på brunet smør, krabbe, rejer og jomfruhummer
Grillet vildsvinenakke, barbecue, solbær og bladbeder
Sorbet på grønne jordbær, bladselleri og fermenteret mælk
845,-

aftenmenu
Sæsonbaseret velsmag med de bedste råvarer

3 retter
Cremet suppe af ærter, saltet kammusling, friske ærter og purløg
Grillet vildsvinenakke, barbecue, solbær og bladbeder
Jordbær, koldskålsis og ”kammerjunker”
445,-

5 retter
Cremet suppe af ærter, saltet kammusling, friske ærter og purløg
Nye danske kartofler, æggeblomme, vesterhavsost og sommertrøffel
Grønne asparges med lardo, rejer og urter
Grillet vildsvinenakke, barbecue, solbær og bladbeder
Jordbær, koldskålsis og ”kammerjunker”
645,-

7 retter
Cremet suppe af ærter, saltet kammusling, friske ærter og purløg
Saltet Hiramasa med humle, stikkelsbær, agurk og forårsløg
Nye danske kartofler, æggeblomme, vesterhavsost og sommertrøffel
Grønne asparges med lardo, rejer og urter
Hvide asparges med cassoulet på brunet smør, krabbe, rejer og jomfruhummer
Grillet vildsvinenakke, barbecue, solbær og bladbeder
Sorbet på grønne jordbær, bladselleri og fermenteret mælk
845,-