Warning: opendir(/var/www/kildenihaven.dk/public_html/wp-content/cache/db/options//f17/7ae) [function.opendir]: Failed to open directory: No such file or directory in /var/www/kildenihaven.dk/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/Util_File.php on line 158
Restaurant KILDEN i Tivoli - Op til 7 retters økologisk aftenmenu
Ny restaurant i Tivoli KILDEN serverer sæsonbaseret ekslusiv frokost og aftenmenu
Restaurant KILDEN i haven tilbyder snacks i Tivoli

tastingmenu

Sæsonbaseret velsmag med de bedste råvarer

3 retter

Cremet suppe af ærter, saltet kammusling, friske ærter og purløg

Grillet vildsvinenakke, barbecue, solbær og bladbeder

Jordbær, koldskålsis og ”kammerjunker”

445,-

Aften Restaurant i Tivoli
A la carte restaurant kilden i tivoli

5 retter

Cremet suppe af ærter, saltet kammusling, friske ærter og purløg

Nye danske kartofler, æggeblomme, vesterhavsost og sommertrøffel

Grønne asparges med lardo, rejer og urter

Grillet vildsvinenakke, barbecue, solbær og bladbeder

Jordbær, koldskålsis og ”kammerjunker”

645,-

7 retter

Cremet suppe af ærter, saltet kammusling, friske ærter og purløg

Saltet Hiramasa med humle, stikkelsbær, agurk og forårsløg

Nye danske kartofler, æggeblomme, vesterhavsost og sommertrøffel

Grønne asparges med lardo, rejer og urter

Hvide asparges med cassoulet på brunet smør, krabbe, rejer og jomfruhummer

Grillet vildsvinenakke, barbecue, solbær og bladbeder

Sorbet på grønne jordbær, bladselleri og fermenteret mælk

845,-

Hvid chokolade med kaffe iscreme på Restaurant Kilden i haven beliggende i Tivoli

aftenmenu

Sæsonbaseret velsmag med de bedste råvarer

Aften Restaurant i Tivoli

3 retter

Cremet suppe af ærter, saltet kammusling, friske ærter og purløg

Grillet vildsvinenakke, barbecue, solbær og bladbeder

Jordbær, koldskålsis og ”kammerjunker”

445,-

A la carte restaurant kilden i tivoli

5 retter

Cremet suppe af ærter, saltet kammusling, friske ærter og purløg

Nye danske kartofler, æggeblomme, vesterhavsost og sommertrøffel

Grønne asparges med lardo, rejer og urter

Grillet vildsvinenakke, barbecue, solbær og bladbeder

Jordbær, koldskålsis og ”kammerjunker”

645,-

Restaurant KILDEN ligger i Tivoli med fokus på bæredygtighed

7 retter

Cremet suppe af ærter, saltet kammusling, friske ærter og purløg

Saltet Hiramasa med humle, stikkelsbær, agurk og forårsløg

Nye danske kartofler, æggeblomme, vesterhavsost og sommertrøffel

Grønne asparges med lardo, rejer og urter

Hvide asparges med cassoulet på brunet smør, krabbe, rejer og jomfruhummer

Grillet vildsvinenakke, barbecue, solbær og bladbeder

Sorbet på grønne jordbær, bladselleri og fermenteret mælk

845,-