Ny restaurant i Tivoli KILDEN serverer sæsonbaseret ekslusiv frokost og aftenmenu
Restaurant KILDEN i haven tilbyder snacks i Tivoli

tastingmenu

Sæsonbaseret velsmag med de bedste råvarer

3 Retter

Stegte svampe med syltet æggeblomme, fermenteret hvidløg og trøffel

Grillet gris, jordskokker, karamelliseret løg og citron sauce

Salt karamel chokolade tærte med hasselnøddeiscreme

495,-

Aften Restaurant i Tivoli
A la carte restaurant kilden i tivoli

5 Retter

Knoldselleri, dansk blæksprutte og hvid miso

Stegte svampe med syltet æggeblomme, fermenteret hvidløg og trøffel

Grillet gris, jordskokker, karamelliseret løg og citron sauce

3 danske oste, kompot og sprødt brød

Danske æbler med marengs, lime og marengs

645,-

7 Retter

Tatar af tegnfanget svensk jomfruhummer, geranium og bouillon på kombu

Knoldselleri, dansk blæksprutte og hvid miso

Kartofler med lammebrisler, luftig creme på gammelknas

Stegte svampe med syltet æggeblomme, fermenteret hvidløg og trøffel

Grillet gris, jordskokker, karamelliseret løg og citron sauce

Iscreme på karl johan svampe, hvid chokolade og kakaonibs

Danske æbler med marengs, lime og marengs

845,-

Hvid chokolade med kaffe iscreme på Restaurant Kilden i haven beliggende i Tivoli
Jomfruhummer haler og østers til snacks på Kilden i haven

ALL-IN

Velkomst & snacks

7-rettersmenu

Vinmenu

Kaffe & sødt

1800,-

aftenmenu

Sæsonbaseret velsmag med de bedste råvarer

Aften Restaurant i Tivoli

3 Retter

Stegte svampe med syltet æggeblomme, fermenteret hvidløg og trøffel

Grillet gris, jordskokker, karamelliseret løg og citron sauce

Salt karamel chokolade tærte med hasselnøddeiscreme

495,-

A la carte restaurant kilden i tivoli

5 Retter

Knoldselleri, dansk blæksprutte og hvid miso

Stegte svampe med syltet æggeblomme, fermenteret hvidløg og trøffel

Grillet gris, jordskokker, karamelliseret løg og citron sauce

3 danske oste, kompot og sprødt brød

Danske æbler med marengs, lime og marengs

645,-

Restaurant KILDEN ligger i Tivoli med fokus på bæredygtighed

7 Retter

Tatar af tegnfanget svensk jomfruhummer, geranium og bouillon på kombu

Knoldselleri, dansk blæksprutte og hvid miso

Kartofler med lammebrisler, luftig creme på gammelknas

Stegte svampe med syltet æggeblomme, fermenteret hvidløg og trøffel

Grillet gris, jordskokker, karamelliseret løg og citron sauce

Iscreme på karl johan svampe, hvid chokolade og kakaonibs

Danske æbler med marengs, lime og marengs

845,-

Jomfruhummer haler og østers til snacks på Kilden i haven

ALL-IN

Velkomst & snacks

7-rettersmenu

Vinmenu

Kaffe & sødt

1800,-