Ny restaurant i Tivoli KILDEN serverer sæsonbaseret ekslusiv frokost og aftenmenu
Restaurant KILDEN i haven tilbyder snacks i Tivoli

tastingmenu

Sæsonbaseret velsmag med de bedste råvarer

påskemenu

Serveres frem til den 21. april

Cremet suppe på blåmuslinger, pasta med tang, syltet tang og ørredrogn

Confiteret svinebryst med spinat, syltede løg og luftig persillecreme

Pavlova med skovmærke, parfait, rabarber og fermenteret honning

445,-

Aften Restaurant i Tivoli
A la carte restaurant kilden i tivoli

5 retter

Cremet suppe på blåmuslinger, pasta med tang, syltet tang og ørredrogn

Knoldselleri millefeuille med med cremet sauce med morkler

Stegte svampe med fermenteret hvidløg, æggeblomme og blomsterkarse

Confiteret svinebryst med spinat, syltede løg og luftig persillecreme

Pavlova med skovmærke, parfait, rabarber og fermenteret honning

590,-

7 retter

Cremet suppe på blåmuslinger, pasta med tang, syltet tang og ørredrogn

Knoldselleri millefeuille med med cremet sauce med morkler

Grillet porre med XO-sauce, urter og brødkrummer

Stegte svampe med fermenteret hvidløg, æggeblomme og blomsterkarse

Confiteret svinebryst med spinat, syltede løg og luftig persillecreme

3 danske oste, kompot og sprødt brød

Pavlova med skovmærke, parfait, rabarber og fermenteret honning

825,-

Hvid chokolade med kaffe iscreme på Restaurant Kilden i haven beliggende i Tivoli

aftenmenu

Sæsonbaseret velsmag med de bedste råvarer

Aften Restaurant i Tivoli

påskemenu

Serveres frem til den 21. april

Cremet suppe på blåmuslinger, pasta med tang, syltet tang og ørredrogn

Confiteret svinebryst med spinat, syltede løg og luftig persillecreme

Pavlova med skovmærke, parfait, rabarber og fermenteret honning

445,-

A la carte restaurant kilden i tivoli

5 retter

Cremet suppe på blåmuslinger, pasta med tang, syltet tang og ørredrogn

Knoldselleri millefeuille med med cremet sauce med morkler

Stegte svampe med fermenteret hvidløg, æggeblomme og blomsterkarse

Confiteret svinebryst med spinat, syltede løg og luftig persillecreme

Pavlova med skovmærke, parfait, rabarber og fermenteret honning

590,-

Restaurant KILDEN ligger i Tivoli med fokus på bæredygtighed

7 retter

Cremet suppe på blåmuslinger, pasta med tang, syltet tang og ørredrogn

Knoldselleri millefeuille med med cremet sauce med morkler

Grillet porre med XO-sauce, urter og brødkrummer

Stegte svampe med fermenteret hvidløg, æggeblomme og blomsterkarse

Confiteret svinebryst med spinat, syltede løg og luftig persillecreme

3 danske oste, kompot og sprødt brød

Pavlova med skovmærke, parfait, rabarber og fermenteret honning

825,-