sommermenu
1. juni - 31. juli
Vi skifter menuen den 1. juni og denne vil være gældende
frem til den 1. august, hvor vi byder sommeren velkommen.
Menuen
3 retter
Cremet suppe af ærter, friske ærter, lardo, syltede løg og purløg
Sprødt bryst af velfærdsgris, grønne asparges, syltede grønne jordbær og ramsløg
Rabarber sorbet med bagte og syltede rabarber og skovmærke
495,-
5 retter
Cremet suppe af ærter, friske ærter, lardo, syltede løg og purløg
Havkat med sommerporre, røget marv og østersblade
Sprødt bryst af velfærdsgris, grønne asparges, syltede grønne jordbær og ramsløg
Iscreme på kantareller, smørstegt brioche og syltede kantareller
Rabarber sorbet med bagte og syltede rabarber og skovmærke
645,-
7 retter
Cremet suppe af ærter, friske ærter, lardo, syltede løg og purløg
Nye danske kartofler, æggeblommer og fjordrejer
Stegt blomkål, heltrogn og tang
Havkat med sommerporre, røget marv og østersblade
Sprødt bryst af velfærdsgris, grønne asparges, syltede grønne jordbær og ramsløg
Iscreme på kantareller, smørstegt brioche og syltede kantareller
Rabarber sorbet med bagte og syltede rabarber og skovmærke
845,-
forestillingsmenu
Hele tivoli sæsonen
Sæsonens 3-retters menu.
Tilhørende vinmenu
700,-
sensommermenu
1. august - 16. september
Vi skifter menuen den 1. august og denne vil være gældende
frem til den 16. september, hvor vi byder sensommeren velkommen.
Menuen
3 retter
Cremet suppe på krebs og strandkrabber med krebsehaler og fennikel
Sprød terrine af lam med jordskokker og lammesky
Pandekager med sorbet på svenske vilde blåbær, marinerede blåbær og fuldfed creme fraiche
495,-
5 retter
Cremet suppe på krebs og strandkrabber med krebsehaler og fennikel
Tomater med syltet brændt makrel, stikkelsbær og tang
Slethvar med muslinger, gulerødder og blanquette sauce
Sprød terrine af lam med jordskokker og lammesky
Pandekager med sorbet på svenske vilde blåbær, marinerede blåbær og fuldfed creme fraiche
645,-
7 retter
Cremet suppe på krebs og strandkrabber med krebsehaler og fennikel
Tomater med syltet brændt makrel, stikkelsbær og tang
Squash med fars af taskekrabbe og citronurter
Slethvar med muslinger, gulerødder og blanquette sauce
Sprød terrine af lam med jordskokker og lammesky
3 danske oste med kompot og knækbrød
Pandekager med sorbet på svenske vilde blåbær, marinerede blåbær og fuldfed creme fraiche
845,-
efterårsmenu
11. oktober - 3. november
Vi skifter menuen den 11. oktober og denne vil være gældende
frem til den 3. november, hvor vi byder efteråret velkommen.
Menuen
3 retter
Tatar af krondyr, løgmayonnaise, tyttebær og sprødt
Skånsomt fanget torsk med persillerod, brunet smør og hasselnødder
Hvid chokolade med kaffe iscreme og kakao nibs
495,-
5 retter
Tatar af krondyr, løgmayonnaise, tyttebær og sprødt
Knoldselleri, paris smør og syltede knoldselleri
Skorzonerrod, kongekrabbe og syltede æbler
Gråand med rødbeder, andeglace og radicchio
Hvid chokolade med kaffe iscreme og kakao nibs
645,-
7 retter
Løg consommé, karamelliseret løgcreme, sprødt brød og Kry ost
Tatar af krondyr, løgmayonnaise, tyttebær og sprødt
Knoldselleri, paris smør og syltede knoldselleri
Skorzonerrod, kongekrabbe og syltede æbler
Dansk sorthummer, glaserede braisserede oksehaler, kål og XO sauce
Gråand med rødbeder, andeglace og radicchio
Hvid chokolade med kaffe iscreme og kakao nibs
845,-
vintermenu
15. november - 5. januar
Vi skifter menuen den 15. november og denne vil være gældende
frem til den 5. januar 2025, hvor vi byder vinteren velkommen.
Menuen
3 retter
Dansk gravad laks med agurker og solsikke
And med lavendel, karamelliseret knoldselleri, kål og sauce på varme krydderier
Ris a la mande med kirsebærsauce
495,-
5 retter
Svampe consomme, svampe balloutine og syltede svampe
Dansk gravad laks med agurker og solsikke
And med lavendel, karamelliseret knoldselleri, kål og sauce på varme krydderier
Udvalg af danske oste, knækbrød og kompot
Kastanjer, yoghurt parfait og kirsebær
645,-
7 retter
Svampe consomme, svampe balloutine og syltede svampe
Terrine af kål, løgmayonnaise og syltede løg
Rødbede salat med peberrod og dild
Dansk gravad laks med agurker og solsikke
And med lavendel, karamelliseret knoldselleri, kål og sauce på varme krydderier
Udvalg af danske oste, knækbrød og kompot
Kastanjer, yoghurt parfait og kirsebær
Pandekager med sorbet på svenske vilde blåbær, marinerede blåbær og fuldfed creme fraiche
845,-