Ny restaurant i Tivoli KILDEN serverer sæsonbaseret ekslusiv frokost og aftenmenu
Høbagt knoldselleri, hasselnødder og sauce på hø

sommermenu

1. juni - 31. juli

Vi skifter menuen den 1. juni og denne vil være gældende
frem til den 1. august, hvor vi byder sommeren velkommen.

Menuen

3 retter

Cremet suppe af ærter, friske ærter, lardo, syltede løg og purløg

Sprødt bryst af velfærdsgris, grønne asparges, syltede grønne jordbær og ramsløg

Rabarber sorbet med bagte og syltede rabarber og skovmærke

495,-

5 retter

Cremet suppe af ærter, friske ærter, lardo, syltede løg og purløg

Havkat med sommerporre, røget marv og østersblade

Sprødt bryst af velfærdsgris, grønne asparges, syltede grønne jordbær og ramsløg

Iscreme på kantareller, smørstegt brioche og syltede kantareller

Rabarber sorbet med bagte og syltede rabarber og skovmærke

645,-

7 retter

Cremet suppe af ærter, friske ærter, lardo, syltede løg og purløg

Nye danske kartofler, æggeblommer og fjordrejer

Stegt blomkål, heltrogn og tang

Havkat med sommerporre, røget marv og østersblade

Sprødt bryst af velfærdsgris, grønne asparges, syltede grønne jordbær og ramsløg

Iscreme på kantareller, smørstegt brioche og syltede kantareller

Rabarber sorbet med bagte og syltede rabarber og skovmærke

845,-

Tivoli kilden i haven
Kilden i haven sæsonens menu

forestillingsmenu

Hele tivoli sæsonen

Sæsonens 3-retters menu.

Tilhørende vinmenu

700,-

Sensommermenu hos KILDEN

sensommermenu

1. august - 16. september

Vi skifter menuen den 1. august og denne vil være gældende
frem til den 16. september, hvor vi byder sensommeren velkommen.

Menuen

3 retter

Cremet suppe på krebs og strandkrabber med krebsehaler og fennikel

Sprød terrine af lam med jordskokker og lammesky

Pandekager med sorbet på svenske vilde blåbær, marinerede blåbær og fuldfed creme fraiche

495,-

5 retter

Cremet suppe på krebs og strandkrabber med krebsehaler og fennikel

Tomater med syltet brændt makrel, stikkelsbær og tang

Slethvar med muslinger, gulerødder og blanquette sauce

Sprød terrine af lam med jordskokker og lammesky

Pandekager med sorbet på svenske vilde blåbær, marinerede blåbær og fuldfed creme fraiche

645,-

7 retter

Cremet suppe på krebs og strandkrabber med krebsehaler og fennikel

Tomater med syltet brændt makrel, stikkelsbær og tang

Squash med fars af taskekrabbe og citronurter

Slethvar med muslinger, gulerødder og blanquette sauce

Sprød terrine af lam med jordskokker og lammesky

3 danske oste med kompot og knækbrød

Pandekager med sorbet på svenske vilde blåbær, marinerede blåbær og fuldfed creme fraiche

845,-

Vintermenuen på KILDEN i Tivoli

efterårsmenu

11. oktober - 3. november

Vi skifter menuen den 11. oktober og denne vil være gældende
frem til den 3. november, hvor vi byder efteråret velkommen.

Menuen

3 retter

Tatar af krondyr, løgmayonnaise, tyttebær og sprødt

Skånsomt fanget torsk med persillerod, brunet smør og hasselnødder

Hvid chokolade med kaffe iscreme og kakao nibs

495,-

5 retter

Tatar af krondyr, løgmayonnaise, tyttebær og sprødt

Knoldselleri, paris smør og syltede knoldselleri

Skorzonerrod, kongekrabbe og syltede æbler

Gråand med rødbeder, andeglace og radicchio

Hvid chokolade med kaffe iscreme og kakao nibs

645,-

7 retter

Løg consommé, karamelliseret løgcreme, sprødt brød og Kry ost

Tatar af krondyr, løgmayonnaise, tyttebær og sprødt

Knoldselleri, paris smør og syltede knoldselleri

Skorzonerrod, kongekrabbe og syltede æbler

Dansk sorthummer, glaserede braisserede oksehaler, kål og XO sauce

Gråand med rødbeder, andeglace og radicchio

Hvid chokolade med kaffe iscreme og kakao nibs

845,-

Julemenu i Tivoli hos restaurant kilden

vintermenu

15. november - 5. januar

Vi skifter menuen den 15. november og denne vil være gældende
frem til den 5. januar 2025, hvor vi byder vinteren velkommen.

Menuen

3 retter

Dansk gravad laks med agurker og solsikke

And med lavendel, karamelliseret knoldselleri, kål og sauce på varme krydderier 

Ris a la mande med kirsebærsauce

495,-

5 retter

Svampe consomme, svampe balloutine og syltede svampe

Dansk gravad laks med agurker og solsikke

And med lavendel, karamelliseret knoldselleri, kål og sauce på varme krydderier 

Udvalg af danske oste, knækbrød og kompot

Kastanjer, yoghurt parfait og kirsebær

645,-

7 retter

Svampe consomme, svampe balloutine og syltede svampe

Terrine af kål, løgmayonnaise og syltede løg 

Rødbede salat med peberrod og dild

Dansk gravad laks med agurker og solsikke

And med lavendel, karamelliseret knoldselleri, kål og sauce på varme krydderier 

Udvalg af danske oste, knækbrød og kompot

Kastanjer, yoghurt parfait og kirsebær

Pandekager med sorbet på svenske vilde blåbær, marinerede blåbær og fuldfed creme fraiche

845,-