Ny restaurant i Tivoli KILDEN serverer sæsonbaseret ekslusiv frokost og aftenmenu
Frokost opdækningen på restaurant KILDEN i Tivoli

aften à la carte

Sæsonbaseret velsmag med de bedste råvarer

snacks

Oliven og umodne ferskner

Sprøde luftige kartoffelkugler med creme på torskerogn og purløg

Pocheret gigas østers med hindbærolie, kærnemælk og peberurt

65,-

2 stk. 80,-

2 stk. 80,-

Jomfruhummer haler og østers til snacks på Kilden i haven
Norsk kammusling med kærnemælks sauce og gastro unika caviar på Restaurant KILDEN i Tivoli

forretter

Tatar af tegnfanget svensk jomfruhummer med geranium og kombu

Knoldselleri, dansk blæksprutte og hvid miso

Kartofler med lammebrisler, luftig creme på gammelknas

Græskar med saltet yoghurt, hasselnødder og kry

Rødbeder med estragon, peberrod og nori

165,-

170,-

165,-

160,-

160,-

hovedretter

Stegte svampe med syltet æggeblomme, fermenteret hvidløg og trøffel

Grillet gris, jordskokker, karamelliseret løg og citron sauce

Lammeculotte med persillerod, salvie og lammesky

215,-

225,-

235,-

Grillet gris, sprøde jordskokker og sauce på trøffel på Restaurant KILDEN i haven beliggende i Tivoli
Restaurant KILDEN ligger i Tivoli med fokus på bæredygtighed

sødt og ost

3 danske oste, kompot og sprødt brød

Iscreme på karl johan svampe, hvid chokolade og kakaonibs

Salt karamel chokolade tærte med hasselnøddeiscreme

Danske æbler med marengs, lime og marengs

135,-

120,-

125,-

110,-

aften à la carte

Sæsonbaseret velsmag med de bedste råvarer

Jomfruhummer haler og østers til snacks på Kilden i haven

snacks

Oliven og umodne ferskner
65,-

Sprøde luftige kartoffelkugler med creme på torskerogn og purløg
2 stk. 80,-

Pocheret gigas østers med hindbærolie, kærnemælk og peberurt
2 stk. 80,-

Norsk kammusling med kærnemælks sauce og gastro unika caviar på Restaurant KILDEN i Tivoli

forretter

Tatar af tegnfanget svensk jomfruhummer med geranium og bouillon på kombu
165,-

Knoldselleri, dansk blæksprutte og hvid miso
170,-

Kartofler med lammebrisler, luftig creme på gammelknas
165,-

Græskar med saltet yoghurt, hasselnødder og kry
160,-

Rødbeder med estragon, peberrod og nori
160,-

Grillet gris, sprøde jordskokker og sauce på trøffel på Restaurant KILDEN i haven beliggende i Tivoli

hovedretter

Stegte svampe med syltet æggeblomme, fermenteret hvidløg og trøffel
215,-

Grillet gris, jordskokker, karamelliseret løg og citron sauce
225,-

Lammeculotte med persillerod, salvie og lammesky
235,-

Hvid chokolade med kaffe iscreme på Restaurant KILDEN i Tivoli til frokost

sødt og ost

3 danske oste, kompot og sprødt brød
135,-

Iscreme på karl johan svampe, hvid chokolade og kakaonibs
120,-

Salt karamel chokolade tærte med hasselnøddeiscreme
125,-

Danske æbler med marengs, lime og marengs
110,-