Ny restaurant i Tivoli KILDEN serverer sæsonbaseret ekslusiv frokost og aftenmenu
Frokost opdækningen på restaurant KILDEN i Tivoli

aften à la carte

Sæsonbaseret velsmag med de bedste råvarer

snacks

Oliven, umodne ferskner og saltede mandler

Danske østers med hindbær vinaigrette

Salte churros med creme fraiche, Gold selection caviar og hasselnød

65,-

50,-

250,-

Jomfruhummer haler og østers til snacks på Kilden i haven
Forretter hos Kilden i Tivoli

forretter

Løg consommé, karamelliseret løgcreme, sprødt brød og Kry ost

Dansk sorthummer, glaserede braisserede oksehaler, kål og XO sauce

Tatar af krondyr, løgmayonnaise, tyttebær og sprødt

Knoldselleri, paris smør og syltede knoldselleri

Skorzonerrod, kongekrabbe og syltede æbler

145,-

225,-

185,-

155,-

225,-

hovedretter

Gråand med rødbeder, andeglace og radicchio

Græskar med rå rosenkål, endive og skummende sauce

Skånsomt fanget torsk med persillerod, brunet smør og hasselnødder

245,-

195,-

255,-

A la carte restaurant kilden i tivoli
Restaurant KILDEN ligger i Tivoli med fokus på bæredygtighed

sødt og ost

3 danske oste med kompot og knækbrød

Kvæder med yoghurt iscreme og kardemomme

Blommetærte med creme fraiche og estragon

Hvid chokolade med kaffe iscreme og kakao nibs

110,-

100,-

110,-

115,-

aften à la carte

Sæsonbaseret velsmag med de bedste råvarer

Jomfruhummer haler og østers til snacks på Kilden i haven

snacks

Oliven, umodne ferskner og saltede mandler
65,-

Danske østers med hindbær vinaigrette

pr stk 50,-

Salte churros med creme fraiche, Gold selection caviar og hasselnød

250,-

Forretter hos Kilden i Tivoli

forretter

Løg consommé, karamelliseret løgcreme, sprødt brød og Kry ost

145,-

Dansk sorthummer, glaserede braisserede oksehaler, kål og XO sauce

225,-

Tatar af krondyr, løgmayonnaise, tyttebær og sprødt

185,-

Knoldselleri, paris smør og syltede knoldselleri

155,-

Skorzonerrod, kongekrabbe og syltede æbler

225,-

A la carte restaurant kilden i tivoli

hovedretter

Gråand med rødbeder, andeglace og radicchio

245,-

Græskar med rå rosenkål, endive og skummende sauce

195,-

Skånsomt fanget torsk med persillerod, brunet smør og hasselnødder

255,-

Hvid chokolade med kaffe iscreme på Restaurant KILDEN i Tivoli til frokost

sødt og ost

3 danske oste med kompot og knækbrød

110,-

Kvæder med yoghurt iscreme og kardemomme

100,-

Blommetærte med creme fraiche og estragon

110,-

Hvid chokolade med kaffe iscreme og kakao nibs

115,-