Ny restaurant i Tivoli KILDEN serverer sæsonbaseret ekslusiv frokost og aftenmenu
Frokost opdækningen på restaurant KILDEN i Tivoli

aften à la carte

Sæsonbaseret velsmag med de bedste råvarer

snacks

Oliven og umodne ferskner

Churros med creme fraiche, hasselnøddeolie og Caviar

Danske østers med peberrod olie, havesyre granita og hindbær støv

65,-

2 stk. 80,-

2 stk. 80,-

Jomfruhummer haler og østers til snacks på Kilden i haven
Forretter hos Kilden i Tivoli

forretter

Cremet suppe af ærter, friske ærter, lardo, syltede løg og purløg

Nye danske kartofler, æggeblommer, fjordrejer

Stegt blomkål, heltrognog tang

Grillede hvide asparges med luftig hollandaise

Havkat med sommerporre, røget marv og østersblade

165,-

225,-

175,-

195,-

185,-

hovedretter

Sprødt bryst af velfærdsgris, grønne asparges, syltede grønne jordbær ramsløg

 

Stegt slethvarmed smør sauce, kapers, agurker og tang

Grillet spidskål med kantareller og mandler

235,-

 

 

265,-

185,-

A la carte restaurant kilden i tivoli
Restaurant KILDEN ligger i Tivoli med fokus på bæredygtighed

sødt og ost

3 danske oste med kompot og knækbrød

Iscreme på kantareller, smørstegt brioche og syltede kantareller

Jordbær med sorbet på fermenteret mælk, ristet boghvede og granskud

Rabarber sorbet med bagte og syltede rabarber og skovmærke

120,-

110,-

115,-

110,-

aften à la carte

Sæsonbaseret velsmag med de bedste råvarer

Jomfruhummer haler og østers til snacks på Kilden i haven

snacks

Oliven og umodne ferskner
65,-

Churrosmed creme fraiche, hasselnøddeolie og Caviar

250,-

Danske østers med peberrod olie, havesyregranitaog hindbær støv

2 stk 95,-

Forretter hos Kilden i Tivoli

forretter

Cremet suppe af ærter, friske ærter, lardo, syltede løg og purløg

165,-

Nye danske kartofler, æggeblommer, fjordrejer

225,-

Stegt blomkål, heltrognog tang

175,-

Grillede hvide asparges med luftig hollandaise

195,-

Havkat med sommerporre, røget marv og østersblade

185,-

A la carte restaurant kilden i tivoli

hovedretter

Sprødt bryst af velfærdsgris, grønne asparges, syltede grønne jordbær og ramsløg

235,-

Stegt slethvarmed smør sauce, kapers, agurker og tang

265,-

Grillet spidskål med kantareller og mandler

185,-

Hvid chokolade med kaffe iscreme på Restaurant KILDEN i Tivoli til frokost

sødt og ost

3 danske oste med kompot og knækbrød

120,-

Iscreme på kantareller, smørstegt brioche og syltede kantareller

110,-

Jordbær med sorbet på fermenteret mælk, ristet boghvede og granskud

115,-

Rabarber sorbet med bagte og syltede rabarber og skovmærke

110,-