Ny restaurant i Tivoli KILDEN serverer sæsonbaseret ekslusiv frokost og aftenmenu
Frokost opdækningen på restaurant KILDEN i Tivoli

aften à la carte

Sæsonbaseret velsmag med de bedste råvarer

snacks

Oliven, umodne ferskner og salte mandler

Salte churros med creme fraiche, hasselnøddeolie og caviar

Danske invasive østers med ramsløg og lime

65,-

250,-

pr. stk. 45,-

Jomfruhummer haler og østers til snacks på Kilden i haven
Julemenu i Tivoli hos restaurant kilden

forretter

Cremet suppe af ærter, saltet kammusling, friske ærter og purløg

Nye danske kartofler, æggeblomme, vesterhavsost og sommertrøffel

Blomkål, mandler, rucola og tang

Grønne asparges med lardo, rejer og urter

Saltet Hiramasa med humle, stikkelsbær, agurk og forårsløg

155,-

165,-

125,-

165,-

135,-

hovedretter

Grillet vildsvinenakke, barbecue, solbær og bladbeder

Confiterede svampe med røget fløde, ramsløgskapers og brøndkarse

Dagens fisk med grillet strandkål, persillepuré og sauce på østers

Hvide asparges med cassoulet på brunet smør, krabbe, rejer og jomfruhummer

245,-

210,-

245,-

265,-

Grillet gris, sprøde jordskokker og sauce på trøffel på Restaurant KILDEN i haven beliggende i Tivoli
Hvid chokolade med kaffe iscreme på Restaurant KILDEN i Tivoli til frokost

sødt og ost

3 danske oste, kompot og sprødt brød

Iscreme med morkler, ristet brød og puffede boghvede

Sorbet på grønne jordbær, bladselleri og fermenteret mælk

Jordbær, koldskålsis og ”kammerjunker”

125,-

120,-

120,-

110,-

aften à la carte

Sæsonbaseret velsmag med de bedste råvarer

Jomfruhummer haler og østers til snacks på Kilden i haven

snacks

Oliven, umodne ferskner og salte mandler

65,-

Salte churros med creme fraiche, hasselnøddeolie og caviar

250,-

Danske invasive østers med ramsløg og lime

pr. stk.  45,-

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

forretter

Cremet suppe af ærter, saltet kammusling, friske ærter og purløg

155,-

Nye danske kartofler, æggeblomme, vesterhavsost og sommertrøffel

165,-

Blomkål, mandler, rucola og tang

125,-

Grønne asparges med lardo, rejer og urter

165,-

Saltet Hiramasa med humle, stikkelsbær, agurk og forårsløg

135,-

Grillet gris, sprøde jordskokker og sauce på trøffel på Restaurant KILDEN i haven beliggende i Tivoli

hovedretter

Grillet vildsvinenakke, barbecue, solbær og bladbeder

245,-

Confiterede svampe med røget fløde, ramsløgskapers og brøndkarse

210,-

Dagens fisk med grillet strandkål, persillepuré og sauce på østers

245,-

Hvide asparges med cassoulet på brunet smør, krabbe, rejer og jomfruhummer

265,-

Hvid chokolade med kaffe iscreme på Restaurant KILDEN i Tivoli til frokost

sødt og ost

3 danske oste, kompot og sprødt brød

125,-

Iscreme med morkler, ristet brød og puffede boghvede

120,-

Sorbet på grønne jordbær, bladselleri og fermenteret mælk

120,-

Jordbær, koldskålsis og ”kammerjunker”

110,-