Ny restaurant i Tivoli KILDEN serverer sæsonbaseret ekslusiv frokost og aftenmenu
Frokost opdækningen på restaurant KILDEN i Tivoli

aften à la carte

Sæsonbaseret velsmag med de bedste råvarer

snacks

Oliven, umodne ferskner og saltede mandler

Danske østers med hindbær vinaigrette

Salte churros med creme fraiche, Gold selection caviar og hasselnød

65,-

50,-

250,-

Jomfruhummer haler og østers til snacks på Kilden i haven
Julemenu i Tivoli hos restaurant kilden

forretter

Svampeconsommé med svampecreme og syltede svampe

Gravad laks med rævesauce, kapers, agurker, solsikkekerner og rosenkål

Terrine af savoy og hvidkål med løgmayonnaise og syltede løg

Sylte af velfærdsgris med rødbeder, sennep og karse

Tatar af rødbeder med peberrod, sennep og røget Vesterhavsost

145,-

155,-

145,-

155,-

145,-

hovedretter

And med lavendel og szechuan, karamelliseret knoldselleri, kål og andesauce

Stegt kål med selleri, kastanjer og brunet smør med varme krydderier

Torsk med palmekål, løg og sauce på røget fiskefond

245,-

 

225,-

245,-

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dessert, Kastanjer, yoghurt parfait og kirsebær, på Restaurant KILDEN i haven beliggende i Tivoli

sødt og ost

Udvalg af danske oste, knækbrød og kompot

Svampetoast med morkeliscreme og hasselnøddekaramel

Kastanjer, yoghurt parfait og kirsebær

Risalamande med kirsebærsauce

135,-

145,-

110,-

110,-

aften à la carte

Sæsonbaseret velsmag med de bedste råvarer

Jomfruhummer haler og østers til snacks på Kilden i haven

snacks

Oliven, umodne ferskner og saltede mandler
65,-

Danske østers med hindbær vinaigrette

pr stk 50,-

Salte churros med creme fraiche, Gold selection caviar og hasselnød

250,-

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

forretter

Svampeconsommé med svampecreme og syltede svampe

145,-

Gravad laks med rævesauce, kapers, agurker, solsikkekerner og rosenkål

155,-

Terrine af savoy og hvidkål med løgmayonnaise og syltede løg

145,-

Sylte af velfærdsgris med rødbeder, sennep og karse

155,-

Tatar af rødbeder med peberrod, sennep og røget Vesterhavsost

145,-

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

hovedretter

And med lavendel og szechuan, karamelliseret knoldselleri, kål og andesauce

245,-

Stegt kål med selleri, kastanjer og brunet smør med varme krydderier

225,-

Torsk med palmekål, løg og sauce på røget fiskefond

245,-

Dessert, Kastanjer, yoghurt parfait og kirsebær, på Restaurant KILDEN i haven beliggende i Tivoli

sødt og ost

Udvalg af danske oste, knækbrød og kompot

135,-

Svampetoast med morkeliscreme og hasselnøddekaramel

145,-

Kastanjer, yoghurt parfait og kirsebær

110,-

Risalamande med kirsebærsauce

110,-