aften à la carte
Sæsonbaseret velsmag med de bedste råvarer
snacks
Oliven, umodne ferskner og saltede mandler
Danske østers med hindbær vinaigrette
Salte churros med creme fraiche, Gold selection caviar og hasselnød
65,-
50,-
250,-
forretter
Løg consommé, karamelliseret løgcreme, sprødt brød og Kry ost
Dansk sorthummer, glaserede braisserede oksehaler, kål og XO sauce
Tatar af krondyr, løgmayonnaise, tyttebær og sprødt
Knoldselleri, paris smør og syltede knoldselleri
Skorzonerrod, kongekrabbe og syltede æbler
145,-
225,-
185,-
155,-
225,-
hovedretter
Gråand med rødbeder, andeglace og radicchio
Græskar med rå rosenkål, endive og skummende sauce
Skånsomt fanget torsk med persillerod, brunet smør og hasselnødder
245,-
195,-
255,-
sødt og ost
3 danske oste med kompot og knækbrød
Kvæder med yoghurt iscreme og kardemomme
Blommetærte med creme fraiche og estragon
Hvid chokolade med kaffe iscreme og kakao nibs
110,-
100,-
110,-
115,-
aften à la carte
Sæsonbaseret velsmag med de bedste råvarer
snacks
Oliven, umodne ferskner og saltede mandler
65,-
Danske østers med hindbær vinaigrette
pr stk 50,-
Salte churros med creme fraiche, Gold selection caviar og hasselnød
250,-
forretter
Løg consommé, karamelliseret løgcreme, sprødt brød og Kry ost
145,-
Dansk sorthummer, glaserede braisserede oksehaler, kål og XO sauce
225,-
Tatar af krondyr, løgmayonnaise, tyttebær og sprødt
185,-
Knoldselleri, paris smør og syltede knoldselleri
155,-
Skorzonerrod, kongekrabbe og syltede æbler
225,-
hovedretter
Gråand med rødbeder, andeglace og radicchio
245,-
Græskar med rå rosenkål, endive og skummende sauce
195,-
Skånsomt fanget torsk med persillerod, brunet smør og hasselnødder
255,-
sødt og ost
3 danske oste med kompot og knækbrød
110,-
Kvæder med yoghurt iscreme og kardemomme
100,-
Blommetærte med creme fraiche og estragon
110,-
Hvid chokolade med kaffe iscreme og kakao nibs
115,-