

aften à la carte
Sæsonbaseret velsmag med de bedste råvarer
snacks
Danske invasive østers med æble og peberrod
Oliven, umodne ferskner og saltede mandler
Salte churros med creme fraiche, 15 gram gold selection kaviar og hasselnøddeolie
45,-
65,-
250,-


forretter
Cremet suppe på blåmuslinger, pasta med tang, syltet tang og ørredrogn
Stegte svampe med fermenteret hvidløg, æggeblomme og blomsterkarse
Faux gras på bønner og svampe, syltede kvæder, ristede hasselnødder
Tatar af rødbeder med cremet rygeost, syltede perleløg og tonburi
Knoldselleri millefeuille med cremet sauce med morkler
110,-
125,-
115,-
115,-
135,-
hovedretter
Confiteret svinebryst med spinat, syltede løg og luftig persillecreme
Braiseret lam med jordskokker, bagte løg og lamme glace
Dagens pocherede fisk med cassoulet af havsnegle, porre og ramsløg
Grillede porrer med XO-sauce, urter og brødkrummer
185,-
225,-
245,-
175,-


sødt og ost
3 danske oste, kompot og sprødt brød
Pavlova med skovmærke, parfait, rabarber og fermenteret honning
Sorbet af danske æbler, luftig panna cotta og lime
125,-
110,-
110,-
aften à la carte
Sæsonbaseret velsmag med de bedste råvarer

snacks
Danske invasive østers med æble og peberrod
45,-
Oliven, umodne ferskner og saltede mandler
65,-
Salte churros med creme fraiche, 15 gram gold selection kaviar og hasselnøddeolie
250,-

forretter
Cremet suppe på blåmuslinger, pasta med tang, syltet tang og ørredrogn
110,-
Stegte svampe med fermenteret hvidløg, æggeblomme og blomsterkarse
125,-
Faux gras på bønner og svampe, syltede kvæder, ristede hasselnødder og sprødt brød
115,-
Tatar af rødbeder med cremet rygeost, syltede perleløg og tonburi
115,-
Knoldselleri millefeuille med cremet sauce med morkler
135,-

hovedretter
Confiteret svinebryst med spinat, syltede løg og luftig persillecreme
185,-
Braiseret lam med jordskokker, bagte løg og lamme glace
225,-
Dagens pocherede fisk med cassoulet af havsnegle, porre og ramsløg
245,-
Grillede porrer med XO-sauce, urter og brødkrummer
175,-

sødt og ost
3 danske oste, kompot og sprødt brød
125,-
Pavlova med skovmærke, parfait, rabarber og fermenteret honning
110,-
Sorbet af danske æbler, luftig panna cotta og lime
110,-