Ny restaurant i Tivoli KILDEN serverer sæsonbaseret ekslusiv frokost og aftenmenu
Frokost opdækningen på restaurant KILDEN i Tivoli

aften à la carte

Sæsonbaseret velsmag med de bedste råvarer

snacks

Danske invasive østers med æble og peberrod

Oliven, umodne ferskner og saltede mandler

Salte churros med creme fraiche, 15 gram gold selection kaviar og hasselnøddeolie

45,-

65,-

250,-

Jomfruhummer haler og østers til snacks på Kilden i haven
Julemenu i Tivoli hos restaurant kilden

forretter

Cremet suppe på blåmuslinger, pasta med tang, syltet tang og ørredrogn

Stegte svampe med fermenteret hvidløg, æggeblomme og blomsterkarse

Faux gras på bønner og svampe, syltede kvæder, ristede hasselnødder

Tatar af rødbeder med cremet rygeost, syltede perleløg og tonburi

Knoldselleri millefeuille med cremet sauce med morkler

110,-

125,-

115,-

115,-

135,-

hovedretter

Confiteret svinebryst med spinat, syltede løg og luftig persillecreme

Braiseret lam med jordskokker, bagte løg og lamme glace

Dagens pocherede fisk med cassoulet af havsnegle, porre og ramsløg

Grillede porrer med XO-sauce, urter og brødkrummer

185,-

225,-

245,-

175,-

Grillet gris, sprøde jordskokker og sauce på trøffel på Restaurant KILDEN i haven beliggende i Tivoli
Hvid chokolade med kaffe iscreme på Restaurant KILDEN i Tivoli til frokost

sødt og ost

3 danske oste, kompot og sprødt brød

Pavlova med skovmærke, parfait, rabarber og fermenteret honning

Sorbet af danske æbler, luftig panna cotta og lime

125,-

110,-

110,-

aften à la carte

Sæsonbaseret velsmag med de bedste råvarer

Jomfruhummer haler og østers til snacks på Kilden i haven

snacks

Danske invasive østers med æble og peberrod
45,-

Oliven, umodne ferskner og saltede mandler
65,-

Salte churros med creme fraiche, 15 gram gold selection kaviar og hasselnøddeolie
250,-

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

forretter

Cremet suppe på blåmuslinger, pasta med tang, syltet tang og ørredrogn
110,-

Stegte svampe med fermenteret hvidløg, æggeblomme og blomsterkarse
125,-

Faux gras på bønner og svampe, syltede kvæder, ristede hasselnødder og sprødt brød
115,-

Tatar af rødbeder med cremet rygeost, syltede perleløg og tonburi
115,-

Knoldselleri millefeuille med cremet sauce med morkler
135,-

Grillet gris, sprøde jordskokker og sauce på trøffel på Restaurant KILDEN i haven beliggende i Tivoli

hovedretter

Confiteret svinebryst med spinat, syltede løg og luftig persillecreme
185,-

Braiseret lam med jordskokker, bagte løg og lamme glace
225,-

Dagens pocherede fisk med cassoulet af havsnegle, porre og ramsløg
245,-

Grillede porrer med XO-sauce, urter og brødkrummer
175,-

Hvid chokolade med kaffe iscreme på Restaurant KILDEN i Tivoli til frokost

sødt og ost

3 danske oste, kompot og sprødt brød
125,-

Pavlova med skovmærke, parfait, rabarber og fermenteret honning
110,-

Sorbet af danske æbler, luftig panna cotta og lime
110,-