Ny restaurant i Tivoli KILDEN serverer sæsonbaseret ekslusiv frokost og aftenmenu
Frokost opdækningen på restaurant KILDEN i Tivoli

aften à la carte

Sæsonbaseret velsmag med de bedste råvarer

Skaldyrsfad i Tivoli på restaurant KILDEN i haven

skaldyrsfad

Østers med hindbær vinaigrette og saltede kammuslinger

Taskekrabbekløer og Skawbo pil-selv rejer

Grillet dansk hummer og tegnfangede jomfruhummere

Sommersalat af hjertesalat, urter, mormor dressing og ristet boghvede

Creme fraiche med citron og dild mayonnaise
Pisket smør med surdejsbrød af mariagertoba og ølandshvede.

600,- pr. person (minimum 2)

snacks

Østers med æble, havesyre og peberrod

Krustade med sprøde fjordrejer og fanøskinke

Kroketter med kartofler og confiterede porrecreme

2 stk. 90,-

2 stk. 75,-

2 stk. 80,-

Jomfruhummer haler og østers til snacks på Kilden i haven
Norsk kammusling med kærnemælks sauce og gastro unika caviar på Restaurant KILDEN i Tivoli

forretter

Nye danske kartofler med æg, kartoffelchips og bakskuldssauce

Savoy med pighvar, oksehaler og blanquette

Grillet dansk asparges med rå skawborejer, lardo, spinat og persille

195,-

225,-

195,-

hovedretter

Grillet gris, sprøde jordskokker og sauce på svampe

Høbagt knoldselleri, hasselnødder og sauce på hø

Otto af solsikkekerner, røget vesterhavs ost og svampe

255,-

210,-

210,-

Grillet gris, sprøde jordskokker og sauce på trøffel på Restaurant KILDEN i haven beliggende i Tivoli
Hvid chokolade med kaffe iscreme på Restaurant KILDEN i Tivoli til frokost

ost og sødt

Sød svampetoast med saltet karamel, spelt og iscreme på Karl Johan

3 danske oste med kompot og knækbrød

Hvid chokolade bar med kaffe iscreme

Tærte med kakaocreme og is på fermenteret mælk

110,-

125,-

115,-

115,-

aften à la carte

Sæsonbaseret velsmag med de bedste råvarer

Skaldyrsfad i Tivoli på restaurant KILDEN i haven

skaldyrsfad

Østers med hindbær vinaigrette og saltede kammuslinger

Taskekrabbekløer og Skawbo pil-selv rejer

Grillet dansk hummer og tegnfangede jomfruhummere

Sommersalat af hjertesalat, urter, mormor dressing og ristet boghvede

Creme fraiche med citron og dild mayonnaise
Pisket smør med surdejsbrød af mariagertoba og ølandshvede.

600,- pr. person (minimum 2)

Jomfruhummer haler og østers til snacks på Kilden i haven

snacks

Østers med æble, havesyre og peberrod
2 stk. 90,-

Krustade med sprøde fjordrejer og fanøskinke
2 stk. 75,-

Kroketter med kartofler og confiterede porrecreme
2 stk. 80,-

Norsk kammusling med kærnemælks sauce og gastro unika caviar på Restaurant KILDEN i Tivoli

forretter

Nye danske kartofler med æg, kartoffelchips og bakskuldssauce
195,-

Savoy med pighvar, oksehaler og blanquette
225,-

Grillet dansk asparges med rå skawborejer, lardo, spinat og persille
195,-

 

Grillet gris, sprøde jordskokker og sauce på trøffel på Restaurant KILDEN i haven beliggende i Tivoli

hovedretter

Grillet gris, sprøde jordskokker og sauce på svampe
255,-

Høbagt knoldselleri, hasselnødder og sauce på hø
210,-

Otto af solsikkekerner, røget vesterhavs ost og svampe
210,-

 

Hvid chokolade med kaffe iscreme på Restaurant KILDEN i Tivoli til frokost

ost og sødt

Svampetoast med saltet karamel, spelt og iscreme på Karl Johan
110,-

3 danske oste med kompot og knækbrød
125,-

Hvid chokolade bar med kaffe iscreme
115,-

Tærte med kakaocreme og is på fermenteret mælk
115,-