aften à la carte
Sæsonbaseret velsmag med de bedste råvarer
snacks
Oliven, umodne ferskner og saltede mandler
Danske østers med hindbær vinaigrette
Salte churros med creme fraiche, Gold selection caviar og hasselnød
65,-
50,-
250,-
forretter
Svampeconsommé med svampecreme og syltede svampe
Gravad laks med rævesauce, kapers, agurker, solsikkekerner og rosenkål
Terrine af savoy og hvidkål med løgmayonnaise og syltede løg
Sylte af velfærdsgris med rødbeder, sennep og karse
Tatar af rødbeder med peberrod, sennep og røget Vesterhavsost
145,-
155,-
145,-
155,-
145,-
hovedretter
And med lavendel og szechuan, karamelliseret knoldselleri, kål og andesauce
Stegt kål med selleri, kastanjer og brunet smør med varme krydderier
Torsk med palmekål, løg og sauce på røget fiskefond
245,-
225,-
245,-
sødt og ost
Udvalg af danske oste, knækbrød og kompot
Svampetoast med morkeliscreme og hasselnøddekaramel
Kastanjer, yoghurt parfait og kirsebær
Risalamande med kirsebærsauce
135,-
145,-
110,-
110,-
aften à la carte
Sæsonbaseret velsmag med de bedste råvarer
snacks
Oliven, umodne ferskner og saltede mandler
65,-
Danske østers med hindbær vinaigrette
pr stk 50,-
Salte churros med creme fraiche, Gold selection caviar og hasselnød
250,-
forretter
Svampeconsommé med svampecreme og syltede svampe
145,-
Gravad laks med rævesauce, kapers, agurker, solsikkekerner og rosenkål
155,-
Terrine af savoy og hvidkål med løgmayonnaise og syltede løg
145,-
Sylte af velfærdsgris med rødbeder, sennep og karse
155,-
Tatar af rødbeder med peberrod, sennep og røget Vesterhavsost
145,-
hovedretter
And med lavendel og szechuan, karamelliseret knoldselleri, kål og andesauce
245,-
Stegt kål med selleri, kastanjer og brunet smør med varme krydderier
225,-
Torsk med palmekål, løg og sauce på røget fiskefond
245,-
sødt og ost
Udvalg af danske oste, knækbrød og kompot
135,-
Svampetoast med morkeliscreme og hasselnøddekaramel
145,-
Kastanjer, yoghurt parfait og kirsebær
110,-
Risalamande med kirsebærsauce
110,-