

aften à la carte
Sæsonbaseret velsmag med de bedste råvarer
snacks
Oliven, umodne ferskner og salte mandler
Salte churros med creme fraiche, hasselnøddeolie og caviar
Danske invasive østers med ramsløg og lime
65,-
250,-
pr. stk. 45,-


forretter
Cremet suppe af ærter, saltet kammusling, friske ærter og purløg
Nye danske kartofler, æggeblomme, vesterhavsost og sommertrøffel
Blomkål, mandler, rucola og tang
Grønne asparges med lardo, rejer og urter
Saltet Hiramasa med humle, stikkelsbær, agurk og forårsløg
155,-
165,-
125,-
165,-
135,-
hovedretter
Grillet vildsvinenakke, barbecue, solbær og bladbeder
Confiterede svampe med røget fløde, ramsløgskapers og brøndkarse
Dagens fisk med grillet strandkål, persillepuré og sauce på østers
Hvide asparges med cassoulet på brunet smør, krabbe, rejer og jomfruhummer
245,-
210,-
245,-
265,-


sødt og ost
3 danske oste, kompot og sprødt brød
Iscreme med morkler, ristet brød og puffede boghvede
Sorbet på grønne jordbær, bladselleri og fermenteret mælk
Jordbær, koldskålsis og ”kammerjunker”
125,-
120,-
120,-
110,-
aften à la carte
Sæsonbaseret velsmag med de bedste råvarer

snacks
Oliven, umodne ferskner og salte mandler
65,-
Salte churros med creme fraiche, hasselnøddeolie og caviar
250,-
Danske invasive østers med ramsløg og lime
pr. stk. 45,-

forretter
Cremet suppe af ærter, saltet kammusling, friske ærter og purløg
155,-
Nye danske kartofler, æggeblomme, vesterhavsost og sommertrøffel
165,-
Blomkål, mandler, rucola og tang
125,-
Grønne asparges med lardo, rejer og urter
165,-
Saltet Hiramasa med humle, stikkelsbær, agurk og forårsløg
135,-

hovedretter
Grillet vildsvinenakke, barbecue, solbær og bladbeder
245,-
Confiterede svampe med røget fløde, ramsløgskapers og brøndkarse
210,-
Dagens fisk med grillet strandkål, persillepuré og sauce på østers
245,-
Hvide asparges med cassoulet på brunet smør, krabbe, rejer og jomfruhummer
265,-

sødt og ost
3 danske oste, kompot og sprødt brød
125,-
Iscreme med morkler, ristet brød og puffede boghvede
120,-
Sorbet på grønne jordbær, bladselleri og fermenteret mælk
120,-
Jordbær, koldskålsis og ”kammerjunker”
110,-