Fra den 1. maj tilbyder vi også skaldyrsfade med alt godt fra de nordiske farvande!
Ny restaurant i Tivoli KILDEN serverer sæsonbaseret ekslusiv frokost og aftenmenu
KILDEN i haven tilbyder smørrebrød til frokost af højeste kvalitet

smørrebrød til frokost

KILDEN laver moderne smørrebrød med blik for traditionen og med vægten lagt på det bedste fra havet og marken

fra haven

Tatar af rehydreret rødbede, syltet sennep og røget creme

Cremet salat af svampe, syltede svampe og stegt morkel

Høbagt knoldselleri, syltet knoldselleri, hasselnødder og høost

135,-

155,-

125,-

Smørrebrød med Tatar af rehydreret rødbede på KILDEN i Tivoli
Skaldyrssalat med hummer og fjordrejer på KILDEN i haven i Tivoli

fra havet

Gl. dags enebær- og peberrodssild, estragoncreme

Sennepssild, løg, æble, æg og cremefraiche

Lun stegt sild, kartoffelkompot, løg og kartoffelchips

Koldrøget dansk laks med røræg, purløgscreme og sprød tang

Skaldyrssalat med ribs, sprød æggeblomme og dansk kaviar

Sprød filet af skånsomt fanget fisk med skagensröra

Håndpillede rejer med æg, citronmayonnaise og urtesalat

125,-

130,-

135,-

155,-

195,-

165,-

155,-

fra landet

Salat af skovkylling, selleri, syltede perleløg og ramsløg

Røget svinebryst, luftig persillecreme, flæskesvær, løg og karse

155,-

145,-

Grillet gris, sprøde jordskokker og sauce på trøffel på Restaurant KILDEN i haven beliggende i Tivoli
Hvid chokolade med kaffe iscreme på Restaurant KILDEN i Tivoli til frokost

ost og sødt

Ostemad med Lihmskov-ost, jordskokker, rå løg og rå æggeblomme

Sød svampetoast med saltet karamel, spelt og iscreme på svampe

Rabarber, kærnemælkssorbet, lavendel og mandler

Hvid chokoladebar med kaffeiscreme

Tærte med kakaocreme og is på fermenteret mælk

135,-

125,-

125,-

145,-

145,-

smørrebrød til frokost

KILDEN laver moderne smørrebrød med blik for traditionen og med vægten lagt på det bedste fra havet og marken

Smørrebrød med Tatar af rehydreret rødbede på KILDEN i Tivoli

fra haven

Tatar af rehydreret rødbede, syltet sennep og røget creme
135,-

Cremet salat af svampe, syltede svampe og stegt morkel
155,-

Høbagt og syltet knoldselleri, hasselnødder og høost
125,-

 

Skaldyrssalat med hummer og fjordrejer på KILDEN i haven i Tivoli

fra havet

Gl. dags enebær- og peberrodssild, estragoncreme
125,-

Sennepssild, løg, æble, æg og cremefraiche
130,-

Lun stegt sild, kartoffelkompot, løg og kartoffelchips
135,-

Koldrøget dansk laks med røræg, purløgscreme og sprød tang
155,-

Skaldyrssalat med ribs, sprød æggeblomme og kaviar
195,-

Sprød filet af skånsomt fanget fisk med skagensröra
165,-

Håndpillede rejer med æg, citronmayonnaise og urtesalat
155,-

 

Grillet gris, sprøde jordskokker og sauce på trøffel på Restaurant KILDEN i haven beliggende i Tivoli

fra landet

Salat af skovkylling, selleri, syltede perleløg og ramsløg
155,-

Røget svinebryst, persillecreme, flæskesvær, løg og karse
145,-

 

Hvid chokolade med kaffe iscreme på Restaurant KILDEN i Tivoli til frokost

ost og sødt

Ostemad med Lihmskov-ost, jordskokker, rå løg og rå æggeblomme
135,-

Sød svampetoast med saltet karamel, spelt og iscreme på svampe
125,-

Rabarber, kærnemælkssorbet, lavendel og mandler
125,-

Hvid chokoladebar med kaffeiscreme
145,-

Tærte med kakaocreme og is på fermenteret mælk
145,-