Ny restaurant i Tivoli KILDEN serverer sæsonbaseret ekslusiv frokost og aftenmenu
KILDEN i haven tilbyder smørrebrød til frokost af højeste kvalitet

smørrebrød til frokost

KILDEN laver moderne smørrebrød med blik for traditionen og med vægten lagt på det bedste fra havet og marken

Påskefrokost hos Kilden i Tivoli

påskebord

Serveres frem til den 21. april

Serveres med vores hjemmebagt rugbrød, fedt og pisket smør

Christiansøpigen sild med æggesalat, syltede løg og karse

Tatar af rødbeder med cremet rygeost, syltede perleløg og tonburi

Æg og håndpillede rejer. Dildmayonnaise og urter

Kyllingesalat med bladselleri, radiser, løvstikke og sprødt kyllingeskind

Pavlova med skovmærke, parfait, rabarber og fermenteret honning

495,- pr. person
Skal bestilles af hele bordet

fra haven

Stegte svampe med fermenteret hvidløg, æggeblomme og blomsterkarse

Faux gras på bønner og svampe, syltede kvæder og hasselnødder

Tatar af rødbeder med cremet rygeost, syltede perleløg og tonburi

Ristede jordskokker med kojimayonnaise, bagte løg og ristede solsikkekerner

 

115,-

125,-

115,-

115,-

Smørrebrød i Tivoli hos KILDEN i haven
Frokost hos KILDEN i Tivoli

fra havet

Christiansøpigen sild med æggesalat, syltede løg og karse

Sprød stegt sild med syltet grillet palmekål og sennep

Sprød fisk med skagensröre og citron

Cassoulet af havsnegle, porre, persille og ramsløg

Æg og håndpillede rejer, dildmayonnaise og urter

115.-

135,-

155,-

165,-

165,-

fra landet

Grillede porrer med røget andebryst og enebærmayonnaise

Sprødt svinebryst med spinat, syltede løg og luftig persillecreme

Kyllingesalat med bladselleri, radiser, løvstikke og sprødt kyllingeskind

135,-

115,-

120,-

 

Frokost Restaurant i Tivoli
Hvid chokolade med kaffe iscreme på Restaurant KILDEN i Tivoli til frokost

ost og sødt

Ostemad med havgus med syltede jordskokker og hasselnøddecreme

3 danske oste, kompot og sprødt brød

Pavlova med skovmærke, parfait, rabarber og fermenteret honning

Sorbet af danske æbler, luftig panna cotta og lime

135,-

125,-

110,-

110,-

smørrebrød til frokost

KILDEN laver moderne smørrebrød med blik for traditionen og med vægten lagt på det bedste fra havet og marken

Paaskefrokost-hos-Kilden-i-Tivoli

påskebord

Serveres frem til den 21. april

Serveres med vores hjemmebagt rugbrød, fedt og pisket smør

Christiansøpigen sild med æggesalat, syltede løg og karse

Tatar af rødbeder med cremet rygeost, syltede perleløg og tonburi

Æg og håndpillede rejer. Dildmayonnaise og urter

Kyllingesalat med bladselleri, radiser, løvstikke og sprødt kyllingeskind

Pavlova med skovmærke, parfait, rabarber og fermenteret honning

495,- pr. person
Skal bestilles af hele bordet

Smørrebrød i Tivoli hos KILDEN i haven

fra haven

Stegte svampe med fermenteret hvidløg, æggeblomme og blomsterkarse - serveres på surdejsbrød
115,-

Faux gras på bønner og svampe, syltede kvæder og hasselnødder – serveres på surdejsbrød
125,-

Tatar af rødbeder med cremet rygeost, syltede perleløg og tonburi
115,-

Frokost hos KILDEN i Tivoli

fra havet

Christiansøpigen sild med æggesalat, syltede løg og karse
115,-

Sprød stegt sild med syltet grillet palmekål og sennep
135,-

Sprød fisk med skagensröre og citron
155,-

Cassoulet af havsnegle, porre, persille og ramsløg – serveres på surdejsbrød
165,-

Æg og håndpillede rejer. Dildmayonnaise og urter – serveres på surdejsbrød
165,-

Frokost Restaurant i Tivoli

fra landet

Grillede porrer med røget andebryst og enebærmayonnaise
135,-

Sprødt svinebryst med spinat, syltede løg og luftig persillecreme
115,-

Kyllingesalat med bladselleri, radiser, løvstikke og sprødt kyllingeskind
120,-

Hvid chokolade med kaffe iscreme på Restaurant KILDEN i Tivoli til frokost

ost og sødt

Ostemad på ristet rugbrød. Havgus med syltede jordskokker og hasselnøddecreme
135,-

3 danske oste, kompot og sprødt brød
125,-

Pavlova med skovmærke, parfait, rabarber og fermenteret honning
110,-

Sorbet af danske æbler, luftig panna cotta og lime
110,-