smørrebrød til frokost
KILDEN laver moderne smørrebrød med blik for traditionen og med vægten lagt på det bedste fra havet og marken
fra haven
Stegt græskar, syltet endive og pesto på græskarkerner og kry
Knoldselleri bagt i hø, syltet knoldselleribånd, røget vesterhavsost og persillemayonnaise
Æggesalat med æbler, persille og rosenkål
135,-
135,-
130,-
fra havet
Stegt sild, syltet sennep og løg kompot med æbler
Gammeldags modnet sild med sennep, æggesalat og løg
Sprødstegt filet med karljohan remoulade og citron
Skaldyrssalat med syltede hvide ribs, dild og dehydreret æggeblomme
Håndpillede rejer, smilende æg, piment og luftig citronsauce.
Serveret på surdejsbrød
Stjerneskud. Sprød og dampet fiskefilet, håndpillede rejer, dildmayonnaise og Gold selection caviar. Serveret på surdejsbrød.
145,-
135,-
155,-
195,-
165,-
255,-
fra landet
Tatar af krondyr med æbler, hasselnødder, purløg og brunet smør.
Serveret på surdejsbrød
Kyllingesalat med æbler, bladselleri og røget lammebacon
165,-
155,-
ost og sødt
3 danske oste med kompot og knækbrød
Kvæder med yoghurt iscreme og kardemomme
Blommetærte med creme fraiche og estragon
Hvid chokolade med kaffe iscreme og kakao nibs
110,-
100,-
110,-
115,-
frokostbordet
Gammeldags modnet sild med sennep, æggesalat og løg
Stegt græskar, syltet endive og pesto på græskarkerner og kry
Sprødstegt filet med karljohan remoulade og citron
Kyllingesalat med æbler, bladselleri og røget lammebacon
-
Blommetærte med creme fraiche og estragon
500,- pr. person
Skal vælges af hele bordet
smørrebrød til frokost
KILDEN laver moderne smørrebrød med blik for traditionen og med vægten lagt på det bedste fra havet og marken
fra haven
Stegt græskar, syltet endive og pesto på græskarkerner og kry
135,-
Knoldselleri bagt i hø, syltet knoldselleribånd, røget vesterhavsost og persillemayonnaise
135,-
Æggesalat med æbler, persille og rosenkål
130,-
fra havet
Stegt sild, syltet sennep og løg kompot med æbler
145,-
Gammeldags modnet sild med sennep, æggesalat og løg
135,-
Sprødstegt filet med karljohan remoulade og citron
155,-
Skaldyrssalat med syltede hvide ribs, dild og dehydreret æggeblomme
195,-
Håndpillede rejer, smilende æg, piment og luftig citronsauce.
Serveret på surdejsbrød
165,-
Stjerneskud. Sprød og dampet fiskefilet, håndpillede rejer, dildmayonnaise og Gold selection caviar. Serveret på surdejsbrød.
255,-
fra landet
Tatar af krondyr med æbler, hasselnødder, purløg og brunet smør.
Serveret på surdejsbrød
165,-
Kyllingesalat med æbler, bladselleri og røget lammebacon
155,-
ost og sødt
3 danske oste med kompot og knækbrød
110,-
Kvæder med yoghurt iscreme og kardemomme
100,-
Blommetærte med creme fraiche og estragon
110,-
Hvid chokolade med kaffe iscreme og kakao nibs
115,-
frokostbordet
Gammeldags modnet sild med sennep, æggesalat og løg
Stegt græskar, syltet endive og pesto på græskarkerner og kry
Sprødstegt filet med karljohan remoulade og citron
Kyllingesalat med æbler, bladselleri og røget lammebacon
-
Blommetærte med creme fraiche og estragon
500,- pr. person
Skal vælges af hele bordet