Ny restaurant i Tivoli KILDEN serverer sæsonbaseret ekslusiv frokost og aftenmenu
KILDEN i haven tilbyder smørrebrød til frokost af højeste kvalitet

smørrebrød til frokost

KILDEN laver moderne smørrebrød med blik for traditionen og med vægten lagt på det bedste fra havet og marken

påskebord

Serveres som dele retter med hjemmebagt rugbrød, smør og fedt.

Sennepssild med løgmayonnaise, skalotteløg, yuzu, smilende æg

Smilende æg og håndpillede grønlandske rejer, citronmayonnaise

Sprød skånsomt fanget fisk, dild mayonnaise og grillet citron

Skovkyllinge salat med æbler, selleri og hjemmerøget bacon

Salt karamel chokolade tærte med hasselnøddeiscreme

550,- pr. person

Skal vælges af hele bordet

Paaskefrokost-hos-Kilden-i-Tivoli

fra haven

Græskar med saltet yoghurt, hasselnødder og kry fra Arla Unika

Æggesalat med æbler, boghvede, grønkål og sprøde løgringe

Stegte svampe med syltet æggeblomme, fermenteret hvidløg og trøffel på surdejsbrød

130,-

135,-

165,-

Smørrebrød af cremet salat af svampe, syltede svampe og stegt morkel på Kilden i haven beliggende i Tivoli
Skaldyrssalat med hummer og fjordrejer på KILDEN i haven i Tivoli

fra havet

Sennepssild med løgmayonnaise, skalotteløg, yuzu, smilende æg

Rødbede sild med estragon, peberrod og nori

Stjerneskud. En sprød og en dampet filet, rejer og
Gold selection kaviar på surdejsbrød

Skaldyrssalat med dansk sorthummer, rejer, krabbe,
confiteret knoldselleri, citron og Kaviar

Smilende æg og håndpillede grønlandske rejer, citronmayonnaise og dild

Sprød skånsomt fanget fisk, dild mayonnaise og grillet citron

145,-

145,-

245,-

 

265,-

 

165,-
165,-

fra landet

Hestbjergskinke, knuste kartofler, friterede skawbo rejer og tomat mayonnaise

Skovkyllinge salat med æbler, selleri og hjemmerøget bacon på surdejsbrød

Grillet gris, sprøde kartofler, remoulade, syltede og sprøde løg

175,-

165,-

155,-

Smørrebrød af røget svinebryst, luftig persillecreme, flæskesvær, løg og karse på Kilden i haven beliggende i Tivoli
Hvid chokolade med kaffe iscreme på Restaurant KILDEN i Tivoli til frokost

ost og sødt

3 danske oste, kompot og sprødt brød

Iscreme på karljohansvampe, hvid chokolade og kakao nibs

Salt karamel chokolade tærte med hasselnøddeiscreme

Danske æbler med marengs, lime og marengs

135,-

120,-

120,-

110,-

frokostbordet

Serveres som dele retter med hjemmebagt rugbrød, smør og fedt.

Stegte svampe med syltet æggeblomme, fermenteret hvidløg og trøffel

Smilende æg med håndpillede grønlandske rejer og citronmayonnaise

Sprød skånsomt fanget fisk, dild mayonnaise og grillet citron

Skovkyllinge salat med æbler, selleri og hjemmerøget bacon

Salt karamel chokolade tærte med hasselnøddeiscreme

550,- pr. person

Skal vælges af hele bordet

KILDEN serverer smørrebrød i Tivoli af højeste kvalitet

smørrebrød til frokost

KILDEN laver moderne smørrebrød med blik for traditionen og med vægten lagt på det bedste fra havet og marken

Smørrebrød af cremet salat af svampe, syltede svampe og stegt morkel på Kilden i haven beliggende i Tivoli

fra haven

Græskar med saltet yoghurt, hasselnødder og kry fra Arla Unika
130,-

Æggesalat med æbler, boghvede, grønkål og sprøde løgringe
135,-

Stegte svampe med syltet æggeblomme, fermenteret hvidløg og trøffel på surdejsbrød
165,-

Skaldyrssalat med hummer og fjordrejer på KILDEN i haven i Tivoli

fra havet

Sennepssild af Christiansøpigens med løgmayonnaise,
skalotteløg, yuzu, smilende æg
145,-

Rødbede sild af Christiansøpigens med estragon, peberrod og nori
145,-

Stjerneskud. En sprød og en dampet filet, håndpillede rejer og
Gold selection kaviar på surdejsbrød
245,-

Skaldyrssalat med dansk sorthummer, rejer, krabbe,
confiteret knoldselleri, citron og Kaviar
265,-

Smilende æg og håndpillede grønlandske rejer, citronmayonnaise og dild
165,-

Sprød skånsomt fanget fisk, dild mayonnaise og grillet citron
165,-

 

Smørrebrød af røget svinebryst, luftig persillecreme, flæskesvær, løg og karse på Kilden i haven beliggende i Tivoli

fra landet

Hestbjergskinke, knuste kartofler, friterede skawbo rejer
og tomat mayonnaise
175,-

Skovkyllinge salat med æbler, selleri og hjemmerøget bacon på surdejsbrød
165,-

Grillet gris, sprøde kartofler, remoulade, syltede og sprøde løg
155,-

 

Hvid chokolade med kaffe iscreme på Restaurant KILDEN i Tivoli til frokost

ost og sødt

3 danske oste, kompot og sprødt brød
135,-

Iscreme på karljohansvampe, hvid chokolade og kakao nibs
120,-

Salt karamel chokolade tærte med hasselnøddeiscreme
120,-

Danske æbler med marengs, lime og marengs
110,-

KILDEN serverer smørrebrød i Tivoli af højeste kvalitet

frokostbordet

Serveres som dele retter med hjemmebagt rugbrød, smør og fedt.

Stegte svampe med syltet æggeblomme, fermenteret hvidløg og trøffel

Smilende æg med håndpillede grønlandske rejer og citronmayonnaise

Sprød skånsomt fanget fisk, dild mayonnaise og grillet citron

Skovkyllinge salat med æbler, selleri og hjemmerøget bacon

Salt karamel chokolade tærte med hasselnøddeiscreme

550,- pr. person

Skal vælges af hele bordet