

smørrebrød til frokost
KILDEN laver moderne smørrebrød med blik for traditionen og med vægten lagt på det bedste fra havet og marken

påskebord
Serveres frem til den 21. april
Serveres med vores hjemmebagt rugbrød, fedt og pisket smør
Christiansøpigen sild med æggesalat, syltede løg og karse
Tatar af rødbeder med cremet rygeost, syltede perleløg og tonburi
Æg og håndpillede rejer. Dildmayonnaise og urter
Kyllingesalat med bladselleri, radiser, løvstikke og sprødt kyllingeskind
Pavlova med skovmærke, parfait, rabarber og fermenteret honning
495,- pr. person
Skal bestilles af hele bordet
fra haven
Stegte svampe med fermenteret hvidløg, æggeblomme og blomsterkarse
Faux gras på bønner og svampe, syltede kvæder og hasselnødder
Tatar af rødbeder med cremet rygeost, syltede perleløg og tonburi
Ristede jordskokker med kojimayonnaise, bagte løg og ristede solsikkekerner
115,-
125,-
115,-
115,-


fra havet
Christiansøpigen sild med æggesalat, syltede løg og karse
Sprød stegt sild med syltet grillet palmekål og sennep
Sprød fisk med skagensröre og citron
Cassoulet af havsnegle, porre, persille og ramsløg
Æg og håndpillede rejer, dildmayonnaise og urter
115.-
135,-
155,-
165,-
165,-
fra landet
Grillede porrer med røget andebryst og enebærmayonnaise
Sprødt svinebryst med spinat, syltede løg og luftig persillecreme
Kyllingesalat med bladselleri, radiser, løvstikke og sprødt kyllingeskind
135,-
115,-
120,-


ost og sødt
Ostemad med havgus med syltede jordskokker og hasselnøddecreme
3 danske oste, kompot og sprødt brød
Pavlova med skovmærke, parfait, rabarber og fermenteret honning
Sorbet af danske æbler, luftig panna cotta og lime
135,-
125,-
110,-
110,-
smørrebrød til frokost
KILDEN laver moderne smørrebrød med blik for traditionen og med vægten lagt på det bedste fra havet og marken

påskebord
Serveres frem til den 21. april
Serveres med vores hjemmebagt rugbrød, fedt og pisket smør
Christiansøpigen sild med æggesalat, syltede løg og karse
Tatar af rødbeder med cremet rygeost, syltede perleløg og tonburi
Æg og håndpillede rejer. Dildmayonnaise og urter
Kyllingesalat med bladselleri, radiser, løvstikke og sprødt kyllingeskind
Pavlova med skovmærke, parfait, rabarber og fermenteret honning
495,- pr. person
Skal bestilles af hele bordet

fra haven
Stegte svampe med fermenteret hvidløg, æggeblomme og blomsterkarse - serveres på surdejsbrød
115,-
Faux gras på bønner og svampe, syltede kvæder og hasselnødder – serveres på surdejsbrød
125,-
Tatar af rødbeder med cremet rygeost, syltede perleløg og tonburi
115,-

fra havet
Christiansøpigen sild med æggesalat, syltede løg og karse
115,-
Sprød stegt sild med syltet grillet palmekål og sennep
135,-
Sprød fisk med skagensröre og citron
155,-
Cassoulet af havsnegle, porre, persille og ramsløg – serveres på surdejsbrød
165,-
Æg og håndpillede rejer. Dildmayonnaise og urter – serveres på surdejsbrød
165,-

fra landet
Grillede porrer med røget andebryst og enebærmayonnaise
135,-
Sprødt svinebryst med spinat, syltede løg og luftig persillecreme
115,-
Kyllingesalat med bladselleri, radiser, løvstikke og sprødt kyllingeskind
120,-

ost og sødt
Ostemad på ristet rugbrød. Havgus med syltede jordskokker og hasselnøddecreme
135,-
3 danske oste, kompot og sprødt brød
125,-
Pavlova med skovmærke, parfait, rabarber og fermenteret honning
110,-
Sorbet af danske æbler, luftig panna cotta og lime
110,-