Ny restaurant i Tivoli KILDEN serverer sæsonbaseret ekslusiv frokost og aftenmenu
KILDEN i haven tilbyder smørrebrød til frokost af højeste kvalitet

smørrebrød til frokost

KILDEN laver moderne smørrebrød med blik for traditionen og med vægten lagt på det bedste fra havet og marken

fra haven

Stegt græskar, syltet endive og pesto på græskarkerner og kry

Knoldselleri bagt i hø, syltet knoldselleribånd, røget vesterhavsost og persillemayonnaise

Æggesalat med æbler, persille og rosenkål

 

135,-

135,-

 

130,-

Smørrebrød i Tivoli hos KILDEN i haven
Frokost hos KILDEN i Tivoli

fra havet

Stegt sild, syltet sennep og løg kompot med æbler

Gammeldags modnet sild med sennep, æggesalat og løg

Sprødstegt filet med karljohan remoulade og citron

Skaldyrssalat med syltede hvide ribs, dild og dehydreret æggeblomme

Håndpillede rejer, smilende æg, piment og luftig citronsauce.

Serveret på surdejsbrød

Stjerneskud. Sprød og dampet fiskefilet, håndpillede rejer, dildmayonnaise og Gold selection caviar. Serveret på surdejsbrød.

145,-

135,-

155,-

195,-

165,-

 

255,-

 

fra landet

Tatar af krondyr med æbler, hasselnødder, purløg og brunet smør.

Serveret på surdejsbrød

Kyllingesalat med æbler, bladselleri og røget lammebacon

165,-

155,-

 

Frokost Restaurant i Tivoli
Hvid chokolade med kaffe iscreme på Restaurant KILDEN i Tivoli til frokost

ost og sødt

3 danske oste med kompot og knækbrød

Kvæder med yoghurt iscreme og kardemomme

Blommetærte med creme fraiche og estragon

Hvid chokolade med kaffe iscreme og kakao nibs

110,-

100,-

110,-

115,-

frokostbordet

Gammeldags modnet sild med sennep, æggesalat og løg

Stegt græskar, syltet endive og pesto på græskarkerner og kry

Sprødstegt filet med karljohan remoulade og citron

Kyllingesalat med æbler, bladselleri og røget lammebacon

-

Blommetærte med creme fraiche og estragon

500,- pr. person

Skal vælges af hele bordet

KILDEN serverer smørrebrød i Tivoli af højeste kvalitet

smørrebrød til frokost

KILDEN laver moderne smørrebrød med blik for traditionen og med vægten lagt på det bedste fra havet og marken

Smørrebrød i Tivoli hos KILDEN i haven

fra haven

Stegt græskar, syltet endive og pesto på græskarkerner og kry

135,-

Knoldselleri bagt i hø, syltet knoldselleribånd, røget vesterhavsost og persillemayonnaise

135,-

Æggesalat med æbler, persille og rosenkål

130,-

Frokost hos KILDEN i Tivoli

fra havet

Stegt sild, syltet sennep og løg kompot med æbler

145,-

Gammeldags modnet sild med sennep, æggesalat og løg

135,-

Sprødstegt filet med karljohan remoulade og citron

155,-

Skaldyrssalat med syltede hvide ribs, dild og dehydreret æggeblomme

195,-

Håndpillede rejer, smilende æg, piment og luftig citronsauce.

Serveret på surdejsbrød

165,-

Stjerneskud. Sprød og dampet fiskefilet, håndpillede rejer, dildmayonnaise og Gold selection caviar. Serveret på surdejsbrød.

255,-

Frokost Restaurant i Tivoli

fra landet

Tatar af krondyr med æbler, hasselnødder, purløg og brunet smør.

Serveret på surdejsbrød

165,-

Kyllingesalat med æbler, bladselleri og røget lammebacon

155,-

Hvid chokolade med kaffe iscreme på Restaurant KILDEN i Tivoli til frokost

ost og sødt

3 danske oste med kompot og knækbrød

110,-

Kvæder med yoghurt iscreme og kardemomme

100,-

Blommetærte med creme fraiche og estragon

110,-

Hvid chokolade med kaffe iscreme og kakao nibs

115,-

KILDEN serverer smørrebrød i Tivoli af højeste kvalitet

frokostbordet

 

Gammeldags modnet sild med sennep, æggesalat og løg

Stegt græskar, syltet endive og pesto på græskarkerner og kry

Sprødstegt filet med karljohan remoulade og citron

Kyllingesalat med æbler, bladselleri og røget lammebacon

-

Blommetærte med creme fraiche og estragon

500,- pr. person

Skal vælges af hele bordet