smørrebrød til frokost
KILDEN laver moderne smørrebrød med blik for traditionen og med vægten lagt på det bedste fra havet og marken
påskebord
Serveres som dele retter med hjemmebagt rugbrød, smør og fedt.
Sennepssild med løgmayonnaise, skalotteløg, yuzu, smilende æg
Smilende æg og håndpillede grønlandske rejer, citronmayonnaise
Sprød skånsomt fanget fisk, dild mayonnaise og grillet citron
Skovkyllinge salat med æbler, selleri og hjemmerøget bacon
Salt karamel chokolade tærte med hasselnøddeiscreme
550,- pr. person
Skal vælges af hele bordet
fra haven
Græskar med saltet yoghurt, hasselnødder og kry fra Arla Unika
Æggesalat med æbler, boghvede, grønkål og sprøde løgringe
Stegte svampe med syltet æggeblomme, fermenteret hvidløg og trøffel på surdejsbrød
130,-
135,-
165,-
fra havet
Sennepssild med løgmayonnaise, skalotteløg, yuzu, smilende æg
Rødbede sild med estragon, peberrod og nori
Stjerneskud. En sprød og en dampet filet, rejer og
Gold selection kaviar på surdejsbrød
Skaldyrssalat med dansk sorthummer, rejer, krabbe,
confiteret knoldselleri, citron og Kaviar
Smilende æg og håndpillede grønlandske rejer, citronmayonnaise og dild
Sprød skånsomt fanget fisk, dild mayonnaise og grillet citron
145,-
145,-
245,-
265,-
165,-
165,-
fra landet
Hestbjergskinke, knuste kartofler, friterede skawbo rejer og tomat mayonnaise
Skovkyllinge salat med æbler, selleri og hjemmerøget bacon på surdejsbrød
Grillet gris, sprøde kartofler, remoulade, syltede og sprøde løg
175,-
165,-
155,-
ost og sødt
3 danske oste, kompot og sprødt brød
Iscreme på karljohansvampe, hvid chokolade og kakao nibs
Salt karamel chokolade tærte med hasselnøddeiscreme
Danske æbler med marengs, lime og marengs
135,-
120,-
120,-
110,-
frokostbordet
Serveres som dele retter med hjemmebagt rugbrød, smør og fedt.
Stegte svampe med syltet æggeblomme, fermenteret hvidløg og trøffel
Smilende æg med håndpillede grønlandske rejer og citronmayonnaise
Sprød skånsomt fanget fisk, dild mayonnaise og grillet citron
Skovkyllinge salat med æbler, selleri og hjemmerøget bacon
Salt karamel chokolade tærte med hasselnøddeiscreme
550,- pr. person
Skal vælges af hele bordet
smørrebrød til frokost
KILDEN laver moderne smørrebrød med blik for traditionen og med vægten lagt på det bedste fra havet og marken
fra haven
Græskar med saltet yoghurt, hasselnødder og kry fra Arla Unika
130,-
Æggesalat med æbler, boghvede, grønkål og sprøde løgringe
135,-
Stegte svampe med syltet æggeblomme, fermenteret hvidløg og trøffel på surdejsbrød
165,-
fra havet
Sennepssild af Christiansøpigens med løgmayonnaise,
skalotteløg, yuzu, smilende æg
145,-
Rødbede sild af Christiansøpigens med estragon, peberrod og nori
145,-
Stjerneskud. En sprød og en dampet filet, håndpillede rejer og
Gold selection kaviar på surdejsbrød
245,-
Skaldyrssalat med dansk sorthummer, rejer, krabbe,
confiteret knoldselleri, citron og Kaviar
265,-
Smilende æg og håndpillede grønlandske rejer, citronmayonnaise og dild
165,-
Sprød skånsomt fanget fisk, dild mayonnaise og grillet citron
165,-
fra landet
Hestbjergskinke, knuste kartofler, friterede skawbo rejer
og tomat mayonnaise
175,-
Skovkyllinge salat med æbler, selleri og hjemmerøget bacon på surdejsbrød
165,-
Grillet gris, sprøde kartofler, remoulade, syltede og sprøde løg
155,-
ost og sødt
3 danske oste, kompot og sprødt brød
135,-
Iscreme på karljohansvampe, hvid chokolade og kakao nibs
120,-
Salt karamel chokolade tærte med hasselnøddeiscreme
120,-
Danske æbler med marengs, lime og marengs
110,-
frokostbordet
Serveres som dele retter med hjemmebagt rugbrød, smør og fedt.
Stegte svampe med syltet æggeblomme, fermenteret hvidløg og trøffel
Smilende æg med håndpillede grønlandske rejer og citronmayonnaise
Sprød skånsomt fanget fisk, dild mayonnaise og grillet citron
Skovkyllinge salat med æbler, selleri og hjemmerøget bacon
Salt karamel chokolade tærte med hasselnøddeiscreme
550,- pr. person
Skal vælges af hele bordet