Ny restaurant i Tivoli KILDEN serverer sæsonbaseret ekslusiv frokost og aftenmenu

Julen på KILDEN

Når Tivoli åbner for julesæsonen, står køkkenchef Christian, FOH Manager Kristina og KILDEN fra den 19. november klar med en helt ny, julekrydret smørrebrødsmenu og et julebord fyldt med fristelser, som tilbydes både i en mindre udgave til frokost (550 kr.) og i en udvidet udgave til aften (750 kr.) Skyl julebordets glæder ned med én (eller flere) af Kristinas mange hjemmelavede kryddersnapse med smag af kanel, anis, vanilje og meget andet.

 

Du kan også vælge frit fra vores nye smørrebrødsseddel og fra vores aftenmenu, hvor et par af retterne vil være inspireret af julens smage. For eksempel vores hovedret – lavendelkrydret and serveret med karamelliseret knoldselleri, kål og en intens sauce tilsmagt med varme krydderier.

 

Vi har gløgg i gryden hele dagen, hvor du kan lægge vejen forbi baren til et glas i hvid, rød eller alkoholfri version. Vi har også varm kakao med flødeskum eller marshmallows, som kan nydes indenfor eller omkring vores bål i haven.

Julefrokost i Tivoli
Snedronningen

Aftenmenu med julens smage og gløgg i gryden
Også på vores aftenmenu har vi ladet os inspirere lidt af julens smage. For eksempel på vores menuhovedret – lavendelkrydretand, som vi serverer med karamelliseret knoldselleri, kål og en intens saucetilsmagt med varme krydderier.

Se aften menuen her.

Og husk, at vi har gløgg i gryden hele dagen, hvor du kan lægge vejen forbi baren til et glas i hvid, rød eller alkoholfri version. Vi har også varm kakao med flødeskum eller marshmallows, som kan nydes indenfor eller omkring vores bål i haven.

 

 

Smørrebrød i Tivoli

Nordlys og juleballet med Snedronningen
Tivoli vil i juleperioden være smækfuld af aktiviteter for store og små. I år kan du blandt andet opleve ’nordlys’ på Plænen – en fantastisk lysillusion af laserlys, lyd og røgeffekter skabt af Tivolis lysdesigner. Eller oplev den smukke opsætning af H.C. Andersens ’Snedronningen’ i Koncertsalen fra den 30.november. En juleballet, hvor selveste Dronning Margrethe har været den kreative kraft bag opsætningens kostumer og dekorationer, mens Oh Land har stået for musikken. En poetisk og dragende fortælling for både børn og voksne. Spis en frokost på KILDEN inden eftermiddagsforestillingen, eller slut en magisk dag i Tivoli af med vores aftenmenu efter forestillingen.

 

Se aftenmenuen her.

Julegløgg i Tivoli hos restaurant Kilden

Ny julekrydret smørrebrødsseddel

Til frokost kan du vælge frit fra vores nye smørrebrødsseddel, som ianledningen af julen vil være fyldt med Christians Hoffmanns fortolkninger af julebordets smage lagt på smørrebrød. Prøv for eksempel vores nye stykke medrøget andebryst, rehydreret rødbede, syltede brombær og røget mayonnaise. Selvom det er jul, holder vi også fast i vores vegetariske smørrebrød, hvor vi på den nye menu blandt andet kan friste med vores nye favorit: stegt og marineret kål, syltet sennep, radiser og luftig sennepssauce.
Skyl din julefrokost ned med én (eller flere) af Kristinas mange hjemmelavede kryddersnapse, som hun, i anledning af sæsonen, har krydret med kanel, anis, vanilje og meget andet godt.

Se hele den nye smørrebrødsseddel her.

 

KILDENS Julefrokostbord

Rugbrød, pisket smør og fedt

Gammeldagsmarinerede sild med æg, løg og dild

Gravad laks med sprøde agurker og solsikke

Terrine af kål, løgmayonnaise og syltede løg

Confiteret andelår, karamelliseret knoldselleri, kål og sauce på varmekrydderier

Julemedister af velfærdsgris med sennep

 

Rødbedesalat med peberrod og dild

Salat af kål, tranebær og valnødder

Risalamandemed kirsebærsauce

550,-

Vi serverer desuden et udvidet julebord (750,-) til aften. Se her, hvad det indeholder