Ny restaurant i Tivoli KILDEN serverer sæsonbaseret ekslusiv frokost og aftenmenu
Høbagt knoldselleri, hasselnødder og sauce på hø

jul og nytår i tivoli

Jul i tivoli med smørrebrød

julebord

15. november - 5. januar

Vi gentager sidste års succes med vores julebord, der serveres á la 'family style', men vi udvider det, så det er tilgængeligt både til frokost og aften. Julebordet vil tage udgangspunkt i det traditionelle men med et moderne twist, præsenteret over 4 serveringer med i alt 11 forskellige retter, dertil vil der være lidt sødt til kaffen.

Menuen

Deles af hele bordet á la 'family style'

Serveres med rugbrød, pisket smør og fedt

-

Gammeldags marinerede sild med æg, karpers, løg og dild

Gravad laks med sprøde agurker og solsikke

Terrine af kål, løgmayonnaise og syltede løg 

Svampesalat med syltede svampe,

-

Andebryst med lavendel, karamelliseret knoldselleri, kål og sauce på varme krydderier 

Julemedister af velfærdsgris med sennep

Rødbede salat med peberrod og dild

Salat af kål, tranebær og valnødder

Brunede kartofler

-

Udvalg af danske oste, knækbrød og kompot

Ris a la mande med kirsebærsauce

-

Sødt til kaffen

750,- pr. person

Nytår i Tivoli hos Kilden

nytårsaften i tivoli

31. december

Fejr den sidste dag i året midt i Tivoli med første række udsigt til fyrværkeriet. Hos KILDEN har vi planlagt en helt særlig menu og gentager sidste års succes med den helt store feststemning.

PROGRAM:

17:00: Dørene åbner – Drinks i salonerne
17:30: Snacks serveres
18:00: Kongens nytårstale
18:15: Nytårsmiddag (5 retter) i restauranten
22:00: Kaffe og te
22:30: Tak for i aften med Champagne og kransekage to go
23:00: Fyrværkeri på Plænen

MENUEN

Snacks:

Sæsonens østers med æble og peberrod

Krustade med saltet torsk, røbede og tørsaltet bacon

Sprøde salte churros med persille creme

Drinks: Kilden’s nytårsdrinks med tequila, lime og tonic

Uden alkohol: Kilden’s nytårs mocktail med hyldeblomst, mango og citron

 

Forret: Stegte svampe med syltet æggeblomme, fermenteret hvidløg og vinter trøffel

Vinmenu: Cecile Paquet, Bourgogne Blanc Chardonnay

Eksklusiv: René Lequin-Colin, Santenay Blanc ‘Sous la Roche’ 2020

Juice: Tranebær, persille og citron

 

Mellem ret: Dansk sort hummer med glaserede braisserede kalvehaler kål og xo-sauce

Vinmenu: Pinot Noir Sulzfeld, Weingut Burg Ravensburg

Eksklusiv: Domaine Decelle, 1er Cru ‘Clos de Roi’ 2018

Juice: Æble, piment og kål

 

Hovedret: Krondyr filet med løg, sprøde kartofler og portvins sauce

Vinmenu: Felix Callejo, Finca Valderoble Tempranillo

Eksklusiv: Hacienda Monasterio, Ribera del Duero 2021

Juice: Druesaft af Rengent og Pinot Noir, timian og løg

 

Pre-dessert: Havgus ost med jordskokker, hasselnødder og sprødt rugbrød

Vinemenu: Champ Divin ’Pollux’, Champ Divin Jura Chardonnay

Eksklusiv: Samme glas – det matches ikke bedre

Juice: Æble, hasselnød og malt

 

Dessert: Iscreme med røget vanilje, ristede valnødder og Gastro Unika kaviar

Vinmenu: Le Brin, Ch. Marie Plaisance, Cotes de Bergerac Moelleux

Eksklusiv: Heyl zu Herrnsheim Pettental, Auslese ‘Goldkapsel’ 2006

Juice: Druesaft af Phønix, Bacchus og Riesling og karamel

 

Kransekage

Vin: Champagne, Robert Barbichon 4 cepages

Uden alkohol: Arensbak Rosé, bobler

Menu med vinmenu: pris per person: 2245,-

Menu med deluxe vine: pris per person: 2745,-

Saft menu non alcoholic: pris per person: 1845,-