Ny restaurant i Tivoli KILDEN serverer sæsonbaseret ekslusiv frokost og aftenmenu
Høbagt knoldselleri, hasselnødder og sauce på hø
Fredagsbar

kilden rocker

Fredage fra d. 12. april til og med d. 13. september 2024

Hver fredag fra d. 12. april til og med d. 13. september er der Fredagsrock i Tivoli. I den forbindelse ROCKER KILDEN også med et stærkt tilbud, der forudbestilles via vores hjemmeside. Inden du skal nyde musik fra bl.a. Rasmus Seebach, Saveus og Take That, kan du i restauranten, med udsigt til vores smukke have, nyde en aften, som starter med velkomstdrink og snacks, efterfulgt af 3-rettersmenu, 3 glas vin, mineralvand og kaffe/te, inden I skal på Plænen. Vores velkomstdrink vil afspejle aftenens artist på scenen, og menuen den aktuelle sæson.

Skal du have en cocktail med på Plænen og gøre de andre misundelige, så klarer vi selvfølgelig også den.Vi glæder os til at se jer, når KILDEN ROCKER, og vi glæder os til at give jer en fantastisk start på jeres aften.

Menuen

12. april – maj

Snacks & Velkomst drink

Stegte svampe med syltet æggeblomme, fermenteret hvidløg og trøffel

Grillet gris, jordskokker, karamelliseret løg og citron sauce

Salt karamel chokolade tærte med hasselnøddeiscreme

3 - glas vinmenu

Mineral vand

Kaffe & Te

995,-

-

juni – 31. juli

Snacks & Velkomst drink

Cremet suppe af ærter, friske ærter, lardo, syltede løg og purløg

Stegt rødspætte med smørsauce, kapers, agurker, kartofler og tang

Rabarbersorbet med bagte og syltede rabarber og skovmærke

3 - glas vinmenu

Mineral vand

Kaffe & Te

995,-

-

august – 16. september

Snacks & Velkomst drink

Tomater med syltet grillet makrel, stikkelsbær og tang

Sprød terrine af lam med jordskokker og lammesky

Cheesecake med karamelliserede havregryn og hengemte bær

3 - glas vinmenu

Mineral vand

Kaffe & Te

995,-

 

Moules frites hos Kilden i tivoli

bastille day

Søndag den 14. juli 2024

I Tivoli fejrer vi den franske nationaldag ’Bastilledagen’ med et fantastisk dagsprogram, blandt andet med besøg af den franske ambassadør og underholdning fra skønne sangere, som sammen med Tivolis Ensemble vil sørge for en magisk fejring af dagen.

Hos KILDEN, lige ved siden af Orangeriet, hvor der tales og synges, serverer vi denne dag moules frites med dijonnaise og et glas fransk riesling til kun 300 kr. per person. Kom forbi efter ambassadørens tale, og nyd haven med en drink, inden I skal spise. Efter middagen kan I gå over og nyde flere skønne franske toner.

Vi ses til Bastilledag!

Menuen

Moules frites på Øko-blåmuslinger med grønt og urter, hvidvinssauce, tynde sprøde fritter og dijonnaise

1 glas fransk riesling

Vand m/u brus

300,-

Svensk krebsegilde hos Kilden i Tivoli

svensk krebsegilde

Torsdag den 8. august

Traditionen tro fejrer vores svenske naboer storslået krebsegilde d. 8. august, og dette vil vi også gøre i år med en stolt KILDEN-tradition: En hyggelig langbordsmiddag.

Aftenen starter kl. 19.00, hvor vi går til bords. I de næste to timer skal vi nyde krebs serveret med friske salater og hjemmebagt surdejsbrød med smør. Og som altid vil der være fri bar – denne aften i skønne rosévine. Udforsk et udvalg af de bedste rosévine fra flere steder i verden, og hør vores sommelier fortælle historier om vinene.

Der kan naturligvis tilkøbes snaps. Vi laver vores egne snapse på KILDEN, og der er ingen grænser for opfindsomheden, når vi sætter smag på dem med både sæsonens urter, frugter fra haven og grillet rugbrød fra vores hjemmebag.

HELAN GÅR – vi ses til krebsegilde på KILDEN!

Menuen

Invasive signalkrebs, et hav af salater, dressinger og hjemmebagt brød.

Fri rosévin bar

800,- pr. person

Blomsterfestival i Tivoli

blomsterfestival - langbord med grill i haven

Lørdag den 14. september

Fra d. 31. august til og med d. 15. august er der Blomsterfestival i Tivoli, og vi gentager succesen og slutter festivalen af med et brag af en fest på KILDEN, hvor vi byder på blomster og vin ad libitum!

Vi inviterer til langbordsmiddag kl. 18.00, hvor vi starter i haven med et glas bobler, mens vi beser de skønne kreationer, der i ugerne forinden er lavet og udstillet i KILDENs have. Kl. 18.30 går vi til bords, mens Christian og hans kokke griller alle havens skønne grøntsager i serveringer med forskellig fisk og kød, pyntet smukt af med blomster fra haven.

Fra vores drikkebar kan der hentes vin ad libitum, vand og sodavand under hele middagen.

Vi slutter kl. 20.30, hvor der kan købes drinks, kaffe, vin og øl videre med ud til solnedgang over haven.

Menuen

Grillede grøntsager i serveringer med forskellig fisk og kød, pyntet smukt af med blomster fra haven

Fri vin, sodavand og vand bar

650,- pr. person

Jul i tivoli med smørrebrød

julebord

15. november - 5. januar

Vi gentager sidste års succes med vores julebord, der serveres á la 'family style', men vi udvider det, så det er tilgængeligt både til frokost og aften. Julebordet vil tage udgangspunkt i det traditionelle men med et moderne twist, præsenteret over 4 serveringer med i alt 11 forskellige retter, dertil vil der være lidt sødt til kaffen.

Menuen

Deles af hele bordet á la 'family style'

Serveres med rugbrød, pisket smør og fedt

-

Gammeldags marinerede sild med æg, karpers, løg og dild

Gravad laks med sprøde agurker og solsikke

Terrine af kål, løgmayonnaise og syltede løg 

Svampesalat med syltede svampe,

-

Andebryst med lavendel, karamelliseret knoldselleri, kål og sauce på varme krydderier 

Julemedister af velfærdsgris med sennep

Rødbede salat med peberrod og dild

Salat af kål, tranebær og valnødder

Brunede kartofler

-

Udvalg af danske oste, knækbrød og kompot

Ris a la mande med kirsebærsauce

-

Sødt til kaffen

750,- pr. person

Champagne, Nytår i Tivoli hos Kilden

nytårsaften i tivoli

31. december

Fejr den sidste dag i året midt i Tivoli med første række udsigt til fyrværkeriet. Hos KILDEN planlægger vi en helt særlig menu og gentager sidste års succes med den helt store feststemning.

Mere information vil følges snarest