Ny restaurant i Tivoli KILDEN serverer sæsonbaseret ekslusiv frokost og aftenmenu
Høbagt knoldselleri, hasselnødder og sauce på hø

påskebord

Den 22. marts - 1. april

Skyd foråret i gang med påskefrokost bord hos Kilden i Haven. Hos Kilden sidder du med udsigt til vores skønne have hvor vi i denne sæson kan kigge ud på grønne skud, hyacinter og vibeæg samt lysene og stemningen fra vores væksthus.

Frokostbordet er til deling på bordet og i klassisk dansk stil med et stilfuldt tvist fra køkkenchef Christian Hoffmann. Om du foretrækker økologisk fadøl, sodavand eller at prøve vores hjemmelavede snaps, står vi klar til at sørge for at i får verdens dejligste dag. Bordet kan bookes til frokost og aften

Kilden's påskebord

Serveres som dele retter med hjemmebagt rugbrød, smør og fedt.

Sennepssild af Christiansøpigens med løgmayonnaise, skalotteløg, yuzu, smilende æg    

Smilende æg og håndpillede grønlandske rejer, citronmayonnaise og dild

Sprød skånsomt fanget fisk, dild mayonnaise og grillet citron

Skovkyllinge salat med æbler, selleri og hjemmerøget bacon

Salt karamel chokolade tærte med hasselnøddeiscreme

550,- pr. couvert
(Min. 2 couverter)

Tivoli kilden i haven
Skaldyrsfad i Tivoli på restaurant KILDEN i haven

fiske- og skaldyrs langbord med fri vin

Den 18. maj

Vil du være med når vi serverer fiske- og skaldyrs menu og fri vin på Kilden i Haven?

Vi gentager succesen fra sidste år og sætter vores gæster til Social Dining ved langbord. Det er en aften i selskab med nye og gamle bekendtskaber hvor i vil blive præsenteret for forskellige serveringer af fisk og skaldyr. På bordet stiller vi forskellige vine, afstemt til serveringerne og som i selv skænker mens vores sommerlier i stedet bruger tiden på at nusse om jer og fortælle hyggeligt historier om vinene i drikker.

Menuen

Det friskeste fisk, bløddyr og skaldyr som Kajen byder på denne dag., samt et hav af salater, dressinger, saucer og brød.

Det hele vil blive serveret i 3 serveringer.

800,- pr. person.

Kilden i haven sæsonens menu

forestillingsmenu

Hele tivoli sæsonen

Sæsonens 3-retters menu.

Tilhørende vinmenu

700,-

Sommermenu på Kilden

sommermenu

1. juni - 31. juli

Vi skifter menuen den 1. juni og denne vil være gældende
frem til den 1. august, hvor vi byder sensommeren velkommen.

Menuen følger snarest.

selskab

Er i en større grupper og ønsker at deltage til en af vores events, så skriv direkte til vores selskabsafdeling herunder, og vi vil tage hånd om jeres forespørgsel.