Ny restaurant i Tivoli KILDEN serverer sæsonbaseret ekslusiv frokost og aftenmenu
Høbagt knoldselleri, hasselnødder og sauce på hø
Kilden i haven sæsonens menu

forestillingsmenu

Hele tivoli sæsonen

Sæsonens 3-retters menu.

Tilhørende vinmenu

700,-

Julemenu i Tivoli hos restaurant kilden

vintermenu

15. november - 5. januar

Vi skifter menuen den 14. november og denne vil være gældende
frem til den 5. januar 2025, hvor vi byder vinteren velkommen.

Menuen

3 retter

Dansk gravad laks med agurker og solsikke

And med lavendel, karamelliseret knoldselleri, kål og sauce på varme krydderier 

Ris a la mande med kirsebærsauce

495,-

5 retter

Svampe consomme, svampe balloutine og syltede svampe

Dansk gravad laks med agurker og solsikke

And med lavendel, karamelliseret knoldselleri, kål og sauce på varme krydderier 

Udvalg af danske oste, knækbrød og kompot

Kastanjer, yoghurt parfait og kirsebær

645,-

7 retter

Svampe consomme, svampe balloutine og syltede svampe

Terrine af kål, løgmayonnaise og syltede løg 

Rødbede salat med peberrod og dild

Dansk gravad laks med agurker og solsikke

And med lavendel, karamelliseret knoldselleri, kål og sauce på varme krydderier 

Udvalg af danske oste, knækbrød og kompot

Kastanjer, yoghurt parfait og kirsebær

845,-