forestillingsmenu
Hele tivoli sæsonen
Sæsonens 3-retters menu.
Tilhørende vinmenu
700,-
vintermenu
15. november - 5. januar
Vi skifter menuen den 14. november og denne vil være gældende
frem til den 5. januar 2025, hvor vi byder vinteren velkommen.
Menuen
3 retter
Dansk gravad laks med agurker og solsikke
And med lavendel, karamelliseret knoldselleri, kål og sauce på varme krydderier
Ris a la mande med kirsebærsauce
495,-
5 retter
Svampe consomme, svampe balloutine og syltede svampe
Dansk gravad laks med agurker og solsikke
And med lavendel, karamelliseret knoldselleri, kål og sauce på varme krydderier
Udvalg af danske oste, knækbrød og kompot
Kastanjer, yoghurt parfait og kirsebær
645,-
7 retter
Svampe consomme, svampe balloutine og syltede svampe
Terrine af kål, løgmayonnaise og syltede løg
Rødbede salat med peberrod og dild
Dansk gravad laks med agurker og solsikke
And med lavendel, karamelliseret knoldselleri, kål og sauce på varme krydderier
Udvalg af danske oste, knækbrød og kompot
Kastanjer, yoghurt parfait og kirsebær
845,-