Ny restaurant i Tivoli KILDEN serverer sæsonbaseret ekslusiv frokost og aftenmenu

Nytår på KILDEN

Nytårsfesten banker snart på, og på KILDEN glæder vi os til vores første nytårsaften med god mad, store vine og bragende flot fyrværkeri midt i Tivolis smukke have.

Vi har i dagens anledning sammensat en menu, hvor Christian giver den ekstra gas på de luksuriøse råvarer i køkkenet, mens Kristina har været dybt nede i kælderen efter store vine.

 

Vi lægger hårdt ud med kartoffelkroketter med trøffel og østers med Caviar, som vi skal skylle ned med eksklusiv vintage Champagne fra Palmer & Co. fra den glimrende årgang 2000. Senere skal vi have seks yderligere serveringer, blandt andet havtaske med kalvehaler og savoykål og farseret oksemørbrad med trøffelsauce. Og selvfølgelig fornuftige mængder rød Bourgogne og mere Champagne, inden vi slutter af med at se Tivolis fantastiske fyrværkerishow fra første parket.

Der er tilmed penge at spare ved samlet forudbestilling af menu og vinmenu.

Champagne, Nytår i Tivoli hos Kilden

Pris: 2975,- for menu & vinmenu(SPAR DKK 215,-)
1595,- for menu
1595,- for vinmenu

Se hele nytårsmenuen her.

Dessert, Kastanjer, yoghurt parfait og kirsebær, på Restaurant KILDEN i haven beliggende i Tivoli

Spar penge på vores forestillingsmenu

Tivoli er fuld af forestillinger og aktiviteter i december, og resten af måneden kører vi derfor et godt tilbud på vores tre-retters forestillingsmenu inkl. vinmenu. Samlet normalpris 700,-, resten af december 600,- samlet. Nyd den skønne forestillingsmenu inden Tivoli Juleshow med Oh Land og Rasmus Bjerg, den fantastiske opsætning af’ Snedronningen’ i Koncertsalen eller det gakkede og uhyggelige ’Crazy Christmas’-show. Vi serverer menuen fra kl. 17.00, så du har god til at nå både mad, vin og underholdning.

Forestillingsmenu

Svampeconsommé, svampeballotine og syltede svampe

And med lavendel, karamelliseret knoldselleri, kål og sauce på varmekrydderier

Kastanjer, yoghurtparfait og kirsebær

Tilhørende vinmenu med 3 glas vin

Se hele Tivolis juleprogram her.