Ny restaurant i Tivoli KILDEN serverer sæsonbaseret ekslusiv frokost og aftenmenu

JULEBORD OG -SMØRREBRØD HOS KILDEN KILDEN

Når Tivoli åbner for julesæsonen, står køkkenchef Christian, FOH Manager Kristina og KILDEN fra den 19. november klar med en helt ny, julekrydret smørrebrødsmenu og et julebord fyldt med fristelser, som tilbydes både i en mindre udgave til frokost (550 kr.) og i en udvidet udgave til aften (750 kr.) Skyl julebordets glæder ned med én (eller flere) af Kristinas mange hjemmelavede kryddersnapse med smag af kanel, anis, vanilje og meget andet.

 

Du kan også vælge frit fra vores nye smørrebrødsseddel og fra vores aftenmenu, hvor et par af retterne vil være inspireret af julens smage. For eksempel vores hovedret – lavendelkrydret and serveret med karamelliseret knoldselleri, kål og en intens sauce tilsmagt med varme krydderier.

 

Vi har gløgg i gryden hele dagen, hvor du kan lægge vejen forbi baren til et glas i hvid, rød eller alkoholfri version. Vi har også varm kakao med flødeskum eller marshmallows, som kan nydes indenfor eller omkring vores bål i haven.

Julefrokost i Tivoli