Ny restaurant i Tivoli KILDEN serverer sæsonbaseret ekslusiv frokost og aftenmenu

LANGBORDSMIDDAG MED VIN AD LIBITUM OG HANS PHILIP I TIVOLI

Vi går ind i anden uge af Tivolis store Blomsterfestival, hvor haven springer ud i magiske farver og aktiviteter med blomstermagi i centrum. På KILDEN har vi nok den mest spiselige have i Tivoli, og vi byder ind med en hyggelig langbordsmiddag den 9. og 10. september, hvor vi serverer en fantastisk delemenu med alt det blomstrende og grønne i fokus – og vin ad libitum! Alt sammen til en særdeles hyggelig pris. Husk også vores ’Lørdagsfrokost’, hvor vi byder på smørrebrød med øl og snaps ad libitum. Læs mere om arrangementerne herunder.

9-10. September: Langbordsmiddag med vin ad libitum

I anledning af Tivolis Blomsterfestival hvor vi byder på en hyggelig family-style langbordsmiddag, hvor deleretter med fokus på grillede, bagte og friske grøntsager flyder til bordet, ledsaget af herlig rødvin, hvidvin og rosévin. Alt sammen inkluderet i prisen i de tre timer, arrangementet varer. Efter middagen kan man hygge videre ved vores bålsted med en kop kaffe, en drink eller en skarp. Pris for middag inkl. vin og vand ad libitum: 500 kr.

9-10. September: Grill i haven

Vi byder velkommen i vores spiselige have, hvor vi serverer lækkert grillet grønt fra haven med skønne dressinger og spiseligt grønt og blomster. Vi har tændt op i bålstedet og har majskolber klar, så du kan grille din egen over bålet. Grillet grønt koster 125 kr. per person. Majskolber 40 kr. Bordbooking ikke nødvendig.

Grill i haven
Fredagsbar i drivhuset

8. September: ’Fredagsbar i Drivhuset’ + Fredagsrock med Hans Philip

Fejr din fyraften med manér, og indled weekenden på bedste vis i KILDENs drivhus, hvor vi varmer op til Hans Philip, som går på scenen på Plænen kl. 22. Fra kl. 15-18 er der happy hour i Drivhuset, hvor vores bartender står klar med to velrystede cocktails for 200 kr. inkl. salte snacks fra køkkenet. Du kan selvfølgelig også nyde kold rosé, champagne og fadøl, inden Hans Philip, kendt som den ene halvdel af ’Ukendt Kunstner’, går på scenen med sin drømmende og maleriske R&B, der fænger fra første vers. Glæd dig!

Kilden i haven smørrebrød

9. September: ’Lørdagsfrokost på KILDEN' med øl og snaps ad libitum

Velkommen til vores nye frokostkoncept ’Lørdagsfrokost på KILDEN’, hvor vi tilbyder 3 stykker smørrebrød (køkkenets valg) serveret med øl og snaps ad libitum til samlet pris på 600 kr. per person. På KILDEN sætter vi en ære i at fremstille vores egne snapse, og der vil være rigeligt af spændende smagsvarianter at vælge imellem. Bordet er jeres i to timer. Vi håber at se jer til en sjov og hyggelig lørdagsfrokost.