Ny restaurant i Tivoli KILDEN serverer sæsonbaseret ekslusiv frokost og aftenmenu

EFTERÅRET HAR RAMT KILDEN I HAVEN

Tivoli er igen åben, og det betyder også, at vi er tilbage i fuld sving på KILDEN. Vi går samtidig ind i Halloween-sæsonen med en helt ny smørrebrødsmenu på kortet. Hvis du har været forbi før, så kan du nu glæde dig over at komme tilbage til en række nye favoritter. Og hvis du ikke har været her endnu, så glæd dig til at opleve stemningen i vores hyggelige restaurant, den prisnominerede betjening og den store smag i Christians Hoffmanns køkken. Se den nye frokostmenu her.

Oktober: Halloween i drivhuset

Lægger du vejen forbi den gamle have i Halloween-sæsonen, kan du slå vejen forbi vores Drivhus og få varmen med god kaffe eller KILDENs varme kakao med enten flødeskum eller brændte skumfiduser. Kombiner den varme kaffe eller kakao med køkkenets nye Halloween-kage eller Halloween-croissanter.

Søndag den 5. november: ‘Pluk og Smag’ for KILDENs børn

”Pluk og Smag” er et gourmet-koncept i børnehøjde, hvor vi inviterer 40 nysgerrige børn til at smage på havens mange krydderurter og restaurantens nye børnemenu.

Vi starter kl.15.30 indenfor i restauranten, hvor børnene bliver introduceret for haven og hinanden. Når der er blevet vinket ‘på gensyn’ til forældrene, får børnene mulighed for at gå på opdagelse i haven og plukke 2 elementer de gerne vil smage på deres hovedret. Herefter kalder vi til bords og serverer  kildens 3-retters børnemenu i restauranten. KILDENs personale vil imellem serveringerne stå for lidt lettere underholdning.

Der vil også være mulighed for de forældre der har tilkøbt en voksenbillet, at nyde en dag i vores magiske have. I drivhuset vil der blive serveret 5 slags kanapéer og 2 cocktails, imens børnene hygger sig. Omkring kl.17.30 er den sidste skefuld regnbueis spist og det er igen blevet tid til at genforene børn og forældre.

Børnebillet: 400 kr.
Voksenbillet: 450 kr.

Billetter er inklussiv entré til Tivoli

Efteråret i Tivoli
Aftenmenu i tivoli
Fredagsbar i Tivoli

Jersey Boys ’After drinks’

Den internationalt berømmede musicalsucces ’Jersey Boys’ trækker lige nu fulde huse i Tivolis koncertsal med den sande historie om det globale musikfænomen Franki Valli & The Four Seasons. En historie om succes, venskab, penge, kærlighed – og bagsiden af det hele. Fra New Jerseys slumkvarter til verdensberømmelse og The Rock and Roll Hall of Fame. Hvis du vil fortsætte en munter aften efter forestillingen, kan du smage den nye cocktail ’Jersey Boy’, som vores barchef har kreeret til anledningen.
Kig ind i baren og nyd en ’Jersey Boy’ omkring bålet i vores have eller indenfor i den lune restaurant.

Pris: 130 kr. til og med 6. november.

Smørrebrød i Tivoli

Læs: Glimrende artikel om KILDENs smørrebrødsfilosofi

Apropos smørrebrød, så har vi for nylig haft besøg af magasinet Food & Drink, som i en glimrende artikel har interviewet Christian Hoffmann om hans ambitioner for KILDENs smørrebrød, og hvorfor han mener, at vegetarisk smørrebrød bør spille en større rolle på smørrebrødssedlen side om side med skånsomt fanget fisk og skaldyr.
Læs interviewet her.