Ny restaurant i Tivoli KILDEN serverer sæsonbaseret ekslusiv frokost og aftenmenu

BURHAN G, CHAMPAGNE, 180 ÅRS FØDSELSDAG

I denne uge starter Tivolis store fødselsdagsfejring af 180 eventyrlige år, og vi præsenterer her et overblik over ugens arrangementer i Tivoli med tilhørende tilbud på KILDEN.

Fra i dag, den 14. august, introducerer vi bl.a. en helt ny og særlig menu, som skal skabe ekstra madglæde ved bordet. Vi har nemlig lagt os i selen for at præsentere en ny 3-retters børnemenu, så hele familien kan sætte sig til bords til en ægte restaurantoplevelse i Tivoli.

Menuen består af:
Tomatsuppe af solmodne tomater med macaroni og friske tomater
Stegt bryst af velfærdskylling med pommes frites og grøntsagsstave med dip
Hvid chokolade og jordbærsorbet

250,-

Vi gør opmærksom på at LUX medlemmer til Tivoli får 50% på alle børnemenuer i august

Børnemenu

Hele uge 33: Fødselsdags-champagne og snacks til 180,-

Tivoli fejrer i denne uge sin 180-års fødselsdag – derfor kan du i hele denne uge komme forbi KILDEN til et godt glas champagne og køkkenets salte snacks til fødselsdagsprisen 180 kr.

16. august: ’Onsdagsmenu på KILDEN’ + OnsdagsJazz i Tivoli

Varm op til OnsdagsJazz i Orangeriet med en god middag på KILDEN. Vi serverer 3 retter inkl. 2 glas vin, kaffe og vand til særprisen 600 kr.

OnsdagsJazz er inkluderet i entreprisen til Tivoli, og i denne uge er der overraskelser på programmet, når nogle af de skarpeste danske jazzprofiler møder Tivoli Ensemblet under ledelse af kapelmester Peter Jensen. Spis en middag på KILDEN inden koncerterne, som starter kl. 19:00, 20:00 og 21:00.

3
Fredagsbar i Tivoli

18. august: ’Fredagsbar i Drivhuset’ + Fredagsrock med Burhan G & Emil Kruse

Endelig fredag. Fejr din fyraften med manér, og kom til fredagsbar i KILDENs drivhus, hvor vi varmer op til ingen ringere end Burhan G på Plænen kl. 22.

Fra kl. 15-18 er der happy hour i Drivhuset, hvor vores bartender står klar med to velrystede cocktails for 200 kr. inkl. køkkenets salte snacks. Du kan selvfølgelig også nyde kold rosé, champagne og andet godt, inden Burhan G åbner for sit store bagkatalog af hits.

Der bliver garanti gang i dansefødderne når kæmpehits som Kalder Mig Hjem, Jeg Vil Have Dig For Mig Selv og Tættere På Himlen spiller for fuld skrue.  Emil Kruse varmer op fra kl. 19.00 med sin house-inspirerede hiphop og store charme.

På lørdag er der atter Lørdagshits på Plænen kl. 21.00, og denne gang indtages scenen af de danske rap-pionerer i Rockers By Choice.  

KILDEN er fuldt booket denne lørdag aften, men vi henviser til vores kolleger i én af Tivolis andre dejlige restauranter, der kan findes her.

 

Vi glæder os til at se jer.

Mange kærlige hilsner

Christian Hoffmann & Team Kilden i Haven