Ny restaurant i Tivoli KILDEN serverer sæsonbaseret ekslusiv frokost og aftenmenu

RICK ASTLEY OG ROCAZINO I TIVOLI

Tivolis store sommerprogram er i fuld gang, og vi præsenterer her et overblik over ugens arrangementer i Tivoli og tilhørende tilbud på KILDEN.

Ugen starter med:

9. august: ’Onsdagsmenu på KILDEN’ + OnsdagsJazz i Tivoli

Varm op til OnsdagsJazz i Orangeriet med en god middag på KILDEN. Vi serverer 3 retter inkl. 2 glas vin, kaffe og vand til særpris 600 kr.

OnsdagsJazz er inkluderet i entreprisen til Tivoli, og endnu en gang er det vibrafonisten Viktoria Søndergaard, der gæster Tivoli Ensemblet i Orangeriet. Viktoria vandt Tivolis Jazz Pris i 2022, og i den forbindelse udtalte Eva Frost, leder af JazzDanmark:

Modtageren af Tivolis Jazzpris tager chancer og sætter personlige udtryk uden at tabe det fælles musikalske mål af syne. Hendes musikalske idéer fremstår fremtidssikrede og globale, imens de samtidig afspejler en umiskendelig hjemstavns-romantik fra fødeøen, Fyn. For alle, der oplever Viktoria Søndergaard live, står det krystalklart, at en ægtejazzstjerne er iblandt os.”

Koncerterne starter kl. 19:00, 20:00 og 21:00, så du kan nå at spise middag  før koncerterne.

3

11. august: ’Fredagsbar i Drivhuset’ + Fredagsrock med Rick Astley og Wafande

Fredagsbar i tivoli

Endelig fredag. Fejr din fyraften med manér, og kom til fredagsbar i KILDENs drivhus, hvor vi varmer op til legendariske Rick Astleys koncert på Plænen kl. 22. Fra kl. 15-18 er der happy hour i Drivhuset, hvor vores bartender står klar med tovel rystede cocktails for 200 kr. inkl. køkkenets salte snacks. Du kan selvfølgelig også nyde kold rosé, champagne og andet godt, inden ét af 80’ernes helt store pop-ikoner indtager Plænen med bl.a. kæmpe hittet ’Never Gonna Give You Up’. Kl. 19.00 er der garanti for en god forfest, når Wafande varmer Plænen op med sin enestående stemme og charmerende personlighed.

12. august: ’Lørdag på KILDEN’ + Lørdagshits med Rocazino

Rocazino tænder denne lørdag op under Plænen med fantastiske 80’er-hits som All My Love, Elsk Mig i Nat, Ridder Lykke og landsholdssangen En for Alle. Der er garanti for syng-med-stemning og firsernostalgi, når Rocazino lukker op for posen med kæmpehits.

Koncerten starter kl.21.00, så du har god tid til at nyde en middag inden koncerten. KILDEN er desværre fuld booket denne lørdag, men vi henviser til vores kollegaer i en af Tivolis andre dejlige restauranter, der kan findes her

Fredagsbar i Tivoli