smørrebrød til frokost
KILDEN laver moderne smørrebrød med blik for traditionen og med vægten lagt på det bedste fra havet og marken
fra haven
Svampesalat med syltede svampe, sprøde svampe og purløg
Terrine af savoy og hvidkål, løgmayonnaise og syltede løg
Tatar af rødbeder med peberrod, sennep og røget Vesterhavsost
130,-
135,-
130,-
fra havet
Stegt sild med kartoffel-løgkompot og palmekål
Gammeldags marineret julesild med æg, kapers, løg og dild
Gravad laks med rævesauce, kapers og rosenkål
Håndpillede rejer med smilende æg, piment de´ Espelette og luftig citronsauce
Sprød rødspættefilet med Karl Johan-remoulade og citron
145.-
135,-
145,-
165,-
155,-
fra landet
Sylte af velfærdsgris med rødbede, sennep og karse
Kyllingesalat med sprød grønkål og æbler
155,-
155,-
ost og sødt
Udvalg af danske oste, knækbrød og kompot
Svampetoast med morkel iscreme og hasselnøddekaramel
Kastanjer, yoghurt parfait og kirsebær
Risalamande med kirsebærsauce
125,-
135,-
110,-
110,-
julefrokostbordet
Gammeldags marineret julesild med æg, kapers, løg og dild
Gravad laks med rævesauce, kapers og rosenkål
Terrine af savoy og hvidkål, løgmayonnaise og syltede løg
Svampesalat med syltede svampe, sprøde svampe og purløg
-
And med szechuan og andesauce
Julemedister af velfærdsgris med sennep
Tatar af rødbeder med peberrod og røget Vesterhavsost
Salat af kål, tranebær og valnødder
Brunede kartofler
Udvalg af danske oste, knækbrød og kompot
Risalamande med kirsebærsauce
-
Julesmåkager til kaffen
750,- pr. person
Skal vælges af hele bordet
smørrebrød til frokost
KILDEN laver moderne smørrebrød med blik for traditionen og med vægten lagt på det bedste fra havet og marken
fra haven
Svampesalat med syltede svampe, sprøde svampe og purløg
130,-
Terrine af savoy og hvidkål, løgmayonnaise og syltede løg
135,-
Tatar af rødbeder med peberrod, sennep og røget Vesterhavsost
130,-
fra havet
Stegt sild med kartoffel-løgkompot og palmekål
145,-
Gammeldags marineret julesild med æg, kapers, løg og dild
135,-
Gravad laks med rævesauce, kapers og rosenkål
145,-
Håndpillede rejer med smilende æg, piment de´ Espelette og luftig citronsauce
165,-
Sprød rødspættefilet med Karl Johan-remoulade og citron
155,-
fra landet
Sylte af velfærdsgris med rødbede, sennep og karse
155,-
Kyllingesalat med sprød grønkål og æbler
155,-
ost og sødt
Udvalg af danske oste, knækbrød og kompot
125,-
Svampetoast med morkel iscreme og hasselnøddekaramel
135,-
Kastanjer, yoghurt parfait og kirsebær
110,-
Risalamande med kirsebærsauce
110,-
julefrokostbordet
Gammeldags marineret julesild med æg, kapers, løg og dild
Gravad laks med rævesauce, kapers og rosenkål
Terrine af savoy og hvidkål, løgmayonnaise og syltede løg
Svampesalat med syltede svampe, sprøde svampe og purløg
-
And med szechuan og andesauce
Julemedister af velfærdsgris med sennep
Tatar af rødbeder med peberrod og røget Vesterhavsost
Salat af kål, tranebær og valnødder
Brunede kartofler
Udvalg af danske oste, knækbrød og kompot
Risalamande med kirsebærsauce
-
Julesmåkager til kaffen
750,- pr. person
Skal vælges af hele bordet