Ny restaurant i Tivoli KILDEN serverer sæsonbaseret ekslusiv frokost og aftenmenu
KILDEN i haven tilbyder smørrebrød til frokost af højeste kvalitet

smørrebrød til frokost

KILDEN laver moderne smørrebrød med blik for traditionen og med vægten lagt på det bedste fra havet og marken

fra haven

Svampesalat med syltede svampe, sprøde svampe og purløg

Terrine af savoy og hvidkål, løgmayonnaise og syltede løg

Tatar af rødbeder med peberrod, sennep og røget Vesterhavsost

 

130,-

135,-

130,-

Smørrebrød i Tivoli hos KILDEN i haven
Frokost hos KILDEN i Tivoli

fra havet

Stegt sild med kartoffel-løgkompot og palmekål

Gammeldags marineret julesild med æg, kapers, løg og dild

Gravad laks med rævesauce, kapers og rosenkål

Håndpillede rejer med smilende æg, piment de´ Espelette og luftig citronsauce

Sprød rødspættefilet med Karl Johan-remoulade og citron

145.-

135,-

145,-

165,-

 

155,-

fra landet

Sylte af velfærdsgris med rødbede, sennep og karse

Kyllingesalat med sprød grønkål og æbler

155,-

155,-

 

Frokost Restaurant i Tivoli
Hvid chokolade med kaffe iscreme på Restaurant KILDEN i Tivoli til frokost

ost og sødt

Udvalg af danske oste, knækbrød og kompot

Svampetoast med morkel iscreme og hasselnøddekaramel

Kastanjer, yoghurt parfait og kirsebær

Risalamande med kirsebærsauce

125,-

135,-

110,-

110,-

julefrokostbordet

Gammeldags marineret julesild med æg, kapers, løg og dild

Gravad laks med rævesauce, kapers og rosenkål

Terrine af savoy og hvidkål, løgmayonnaise og syltede løg

Svampesalat med syltede svampe, sprøde svampe og purløg

-

And med szechuan og andesauce

Julemedister af velfærdsgris med sennep

Tatar af rødbeder med peberrod og røget Vesterhavsost

Salat af kål, tranebær og valnødder

Brunede kartofler

Udvalg af danske oste, knækbrød og kompot

Risalamande med kirsebærsauce

-

Julesmåkager til kaffen

750,- pr. person

Skal vælges af hele bordet

Jul på Kilden i Tivoli

smørrebrød til frokost

KILDEN laver moderne smørrebrød med blik for traditionen og med vægten lagt på det bedste fra havet og marken

Smørrebrød i Tivoli hos KILDEN i haven

fra haven

Svampesalat med syltede svampe, sprøde svampe og purløg

130,-

Terrine af savoy og hvidkål, løgmayonnaise og syltede løg

135,-

Tatar af rødbeder med peberrod, sennep og røget Vesterhavsost

130,-

 

Frokost hos KILDEN i Tivoli

fra havet

Stegt sild med kartoffel-løgkompot og palmekål

145,-

Gammeldags marineret julesild med æg, kapers, løg og dild

135,-

Gravad laks med rævesauce, kapers og rosenkål

145,-

Håndpillede rejer med smilende æg, piment de´ Espelette og luftig citronsauce

165,-

Sprød rødspættefilet med Karl Johan-remoulade og citron

155,-

Frokost Restaurant i Tivoli

fra landet

Sylte af velfærdsgris med rødbede, sennep og karse

155,-

Kyllingesalat med sprød grønkål og æbler

155,-

Hvid chokolade med kaffe iscreme på Restaurant KILDEN i Tivoli til frokost

ost og sødt

Udvalg af danske oste, knækbrød og kompot

125,-

Svampetoast med morkel iscreme og hasselnøddekaramel

135,-

Kastanjer, yoghurt parfait og kirsebær

110,-

Risalamande med kirsebærsauce

110,-

Jul på Kilden i Tivoli

julefrokostbordet

Gammeldags marineret julesild med æg, kapers, løg og dild

Gravad laks med rævesauce, kapers og rosenkål

Terrine af savoy og hvidkål, løgmayonnaise og syltede løg

Svampesalat med syltede svampe, sprøde svampe og purløg

-

And med szechuan og andesauce

Julemedister af velfærdsgris med sennep

Tatar af rødbeder med peberrod og røget Vesterhavsost

Salat af kål, tranebær og valnødder

Brunede kartofler

Udvalg af danske oste, knækbrød og kompot

Risalamande med kirsebærsauce

-

Julesmåkager til kaffen

750,- pr. person

Skal vælges af hele bordet