fiske- og skaldyrs langbord
Lørdag den 18. maj 2024
Vil du være med når vi serverer fiske- og skaldyrs menu og fri vin på Kilden i Haven?
Vi gentager succesen fra sidste år og sætter vores gæster til Social Dining ved langbord. Det er en aften i selskab med nye og gamle bekendtskaber hvor i vil blive præsenteret for forskellige serveringer af fisk og skaldyr. På bordet stiller vi forskellige vine, afstemt til serveringerne og som i selv skænker mens vores sommerlier i stedet bruger tiden på at nusse om jer og fortælle hyggeligt historier om vinene i drikker.
Menuen
Det friskeste fisk, bløddyr og skaldyr som Kajen byder på denne dag., samt et hav af salater, dressinger, saucer og brød.
Det hele vil blive serveret i 3 serveringer.
800,- pr. person.
kilden rocker
Fredage fra d. 12. april til og med d. 13. september 2024
Hver fredag fra d. 12. april til og med d. 13. september er der Fredagsrock i Tivoli. I den forbindelse ROCKER KILDEN også med et stærkt tilbud, der forudbestilles via vores hjemmeside. Inden du skal nyde musik fra bl.a. Rasmus Seebach, Saveus og Take That, kan du i restauranten, med udsigt til vores smukke have, nyde en aften, som starter med velkomstdrink og snacks, efterfulgt af 3-rettersmenu, 3 glas vin, mineralvand og kaffe/te, inden I skal på Plænen. Vores velkomstdrink vil afspejle aftenens artist på scenen, og menuen den aktuelle sæson.
Skal du have en cocktail med på Plænen og gøre de andre misundelige, så klarer vi selvfølgelig også den.Vi glæder os til at se jer, når KILDEN ROCKER, og vi glæder os til at give jer en fantastisk start på jeres aften.
Menuen
12. april – maj
Snacks & Velkomst drink
Stegte svampe med syltet æggeblomme, fermenteret hvidløg og trøffel
Grillet gris, jordskokker, karamelliseret løg og citron sauce
Salt karamel chokolade tærte med hasselnøddeiscreme
3 - glas vinmenu
Mineral vand
Kaffe & Te
995,-
-
juni – 31. juli
Snacks & Velkomst drink
Cremet suppe af ærter, friske ærter, lardo, syltede løg og purløg
Stegt rødspætte med smørsauce, kapers, agurker, kartofler og tang
Rabarbersorbet med bagte og syltede rabarber og skovmærke
3 - glas vinmenu
Mineral vand
Kaffe & Te
995,-
-
august – 16. september
Snacks & Velkomst drink
Tomater med syltet grillet makrel, stikkelsbær og tang
Sprød terrine af lam med jordskokker og lammesky
Cheesecake med karamelliserede havregryn og hengemte bær
3 - glas vinmenu
Mineral vand
Kaffe & Te
995,-
champions league finalen i tivoli
Kom forbi KILDEN, når Tivoli viser finalekampen i Champions League direkte fra Wembley i London på plænens storskærm.
Den 1. juni er der dømt fantastisk fodboldfest, og hos KILDEN tilbyder vi som noget særligt vores egne hotdogs og fish n' chips.
Kom forbi og få lidt godt til en hyggelig dag og en nervepirrende aften.
Menuen
Indenfor med bordbestilling.
Fish ’n’ chips. Sprød skånsomt fanget fisk i beerbatter, sprøde fritter, tatarsauce og ’mushy peas’
195,-
Udenfor ved grillen bordbestilling ikke nødvendig
Hotdogs af velfærdsgris med rå og ristede løg, urtemayonnaise og blommeketchup
95,-
Hotdogs med salat af dansk sorthummer, hummermayonnaise, syltede løg og salat af urter
155,-
sankthansaften
Søndag den 23. juni 2024
Kom med til en hyggelig aften med bål på Tivolisøen, når KILDEN inviterer til Sankthansaften i Tivoli. Kl. 21.00 tændes bålet på Tivolisøen – lige ved KILDEN –så der er dømt udsigt fra første parket.
Mød os i haven kl. 18.30 til et forfriskende glas bobler (m/u alkohol) og salte snacks. Kl. 19.00 går I til bords i vores skønne Saloner, hvorfra der er direkte udsigt til søen. Her nyder I en 3-rettersmenu med 2 glas vin, mineralvand m/u brus og kaffe/te til desserten.
I bestemmer selv, om I efterfølgende vil ud omkring søen eller blive siddende på første række inde på KILDEN. Har I lyst til en kop kaffe, drink eller en øl i hånden, inden I går mod søen, kan dette tilkøbes. Ved søen vil Københavns Drengekor synge, mens bålet blusser og stemningen indfinder sig.
Vi glæder os til at give jer en hyggelig Sankthansaften.
Menuen
Havkat med sommerporre, røget marv og østersblade
Sprødt bryst af velfærdsgris, grønne asparges, syltede grønne jordbær og ramsløg
Rabarbersorbet med bagte og syltede rabarber og skovmærke
2 glas vin
mineralvand m/u brus
kaffe/te til desserten
850,- pr. person
”4th of july” – independence day
Torsdag den 4. juli
I 1776 blev uafhængighedserklæringen vedtaget i USA, og med uafhængighedserklæringen proklamerede Kongressen, at de 13 britiske kolonier på det nordamerikanske kontinent betragtede sig som selvstændige stater. I anledning af Uafhængighedsdagen – også kendt som ’Independence Day’ eller ’Fourth of July’ inviterer Tivoli altid til et brag af et fyrværkerishow. Hos KILDEN markerer vi dagen med ’Social Dining’ i amerikansk stil. Vi stiller grill op i haven og serverer forskellige delevenlige retter direkte fra grillen – American BBQ-style! Under middagen er der fri bar i KILDENs udvalg af økologisk øl.
Fyrværkeriet starter kl. 22.00, og middagen skal derfor være afsluttet kl. 21.00, så I er klar til fyrværkeri senest 45 min. inden showstart. Der kan købes øl, vin og kaffe/te med ud til fyrværkerishowet.
Menuen
American BBQ, BBQ ribs, BBQ turkey drums, corn on the cob, coleslaw, kartoffelsalat, blandet grønt.
Bananabread til dessert.
Fri øl bar
600,-
bastille day
Søndag den 14. juli 2024
I Tivoli fejrer vi den franske nationaldag ’Bastilledagen’ med et fantastisk dagsprogram, blandt andet med besøg af den franske ambassadør og underholdning fra skønne sangere, som sammen med Tivolis Ensemble vil sørge for en magisk fejring af dagen.
Hos KILDEN, lige ved siden af Orangeriet, hvor der tales og synges, serverer vi denne dag moules frites med dijonnaise og et glas fransk riesling til kun 300 kr. per person. Kom forbi efter ambassadørens tale, og nyd haven med en drink, inden I skal spise. Efter middagen kan I gå over og nyde flere skønne franske toner.
Vi ses til Bastilledag!
Menuen
Øko-blåmuslinger med grønt og urter, hvidvinssauce, tynde sprøde fritter og dijonnaise
1 glas hvidvin
300,-
svensk krebsegilde
Torsdag den 8. august
Traditionen tro fejrer vores svenske naboer storslået krebsegilde d. 8. august, og dette vil vi også gøre i år med en stolt KILDEN-tradition: En hyggelig langbordsmiddag.
Aftenen starter kl. 19.00, hvor vi går til bords. I de næste to timer skal vi nyde krebs serveret med friske salater og hjemmebagt surdejsbrød med smør. Og som altid vil der være fri bar – denne aften i skønne rosévine. Udforsk et udvalg af de bedste rosévine fra flere steder i verden, og hør vores sommelier fortælle historier om vinene.
Der kan naturligvis tilkøbes snaps. Vi laver vores egne snapse på KILDEN, og der er ingen grænser for opfindsomheden, når vi sætter smag på dem med både sæsonens urter, frugter fra haven og grillet rugbrød fra vores hjemmebag.
HELAN GÅR – vi ses til krebsegilde på KILDEN!
Menuen
Invasive signalkrebs, et hav af salater, dressinger og hjemmebagt brød.
Fri rosévin bar
800,- pr. person
blomsterfestival - langbord med grill i haven
Lørdag den 14. september
Fra d. 31. august til og med d. 15. august er der Blomsterfestival i Tivoli, og vi gentager succesen og slutter festivalen af med et brag af en fest på KILDEN, hvor vi byder på blomster og vin ad libitum!
Vi inviterer til langbordsmiddag kl. 18.00, hvor vi starter i haven med et glas bobler, mens vi beser de skønne kreationer, der i ugerne forinden er lavet og udstillet i KILDENs have. Kl. 18.30 går vi til bords, mens Christian og hans kokke griller alle havens skønne grøntsager i serveringer med forskellig fisk og kød, pyntet smukt af med blomster fra haven.
Fra vores drikkebar kan der hentes vin ad libitum, vand og sodavand under hele middagen.
Vi slutter kl. 20.30, hvor der kan købes drinks, kaffe, vin og øl videre med ud til solnedgang over haven.
Menuen
Grillede grøntsager i serveringer med forskellig fisk og kød, pyntet smukt af med blomster fra haven
Fri vin, sodavand og vand bar
650,- pr. person
julebord
15. november - 5. januar
Vi gentager sidste års succes med vores julebord, der serveres á la 'family style', men vi udvider det, så det er tilgængeligt både til frokost og aften. Julebordet vil tage udgangspunkt i det traditionelle men med et moderne twist, præsenteret over 4 serveringer med i alt 11 forskellige retter, dertil vil der være lidt sødt til kaffen.
Menuen
Deles af hele bordet á la 'family style'
Serveres med rugbrød, pisket smør og fedt
-
Gammeldags marinerede sild med æg, karpers, løg og dild
Gravad laks med sprøde agurker og solsikke
Terrine af kål, løgmayonnaise og syltede løg
Svampesalat med syltede svampe,
-
Andebryst med lavendel, karamelliseret knoldselleri, kål og sauce på varme krydderier
Julemedister af velfærdsgris med sennep
Rødbede salat med peberrod og dild
Salat af kål, tranebær og valnødder
Brunede kartofler
-
Udvalg af danske oste, knækbrød og kompot
Ris a la mande med kirsebærsauce
-
Sødt til kaffen
750,- pr. person
nytårsaften i tivoli
31. december
Fejr den sidste dag i året midt i Tivoli med første række udsigt til fyrværkeriet. Hos KILDEN planlægger vi en helt særlig menu og gentager sidste års succes med den helt store feststemning.
Mere information vil følges snarest