events
jul og nytår i tivoli
julebord
15. november - 5. januar
Vi gentager sidste års succes med vores julebord, der serveres á la 'family style', men vi udvider det, så det er tilgængeligt både til frokost og aften. Julebordet vil tage udgangspunkt i det traditionelle men med et moderne twist, præsenteret over 4 serveringer med i alt 11 forskellige retter, dertil vil der være lidt sødt til kaffen.
Menuen
Deles af hele bordet á la 'family style'
Serveres med rugbrød, pisket smør og fedt
-
Gammeldags marinerede sild med æg, karpers, løg og dild
Gravad laks med sprøde agurker og solsikke
Terrine af kål, løgmayonnaise og syltede løg
Svampesalat med syltede svampe,
-
Andebryst med lavendel, karamelliseret knoldselleri, kål og sauce på varme krydderier
Julemedister af velfærdsgris med sennep
Rødbede salat med peberrod og dild
Salat af kål, tranebær og valnødder
Brunede kartofler
-
Udvalg af danske oste, knækbrød og kompot
Ris a la mande med kirsebærsauce
-
Sødt til kaffen
750,- pr. person
nytårsaften i tivoli
31. december
Fejr den sidste dag i året midt i Tivoli med første række udsigt til fyrværkeriet. Hos KILDEN har vi planlagt en helt særlig menu og gentager sidste års succes med den helt store feststemning.
PROGRAM:
17:00: Dørene åbner – Drinks i salonerne
17:30: Snacks serveres
18:00: Kongens nytårstale
18:15: Nytårsmiddag (5 retter) i restauranten
22:00: Kaffe og te
22:30: Tak for i aften med Champagne og kransekage to go
23:00: Fyrværkeri på Plænen
MENUEN
Snacks:
Sæsonens østers med æble og peberrod
Krustade med saltet torsk, røbede og tørsaltet bacon
Sprøde salte churros med persille creme
Drinks: Kilden’s nytårsdrinks med tequila, lime og tonic
Uden alkohol: Kilden’s nytårs mocktail med hyldeblomst, mango og citron
Forret: Stegte svampe med syltet æggeblomme, fermenteret hvidløg og vinter trøffel
Vinmenu: Cecile Paquet, Bourgogne Blanc Chardonnay
Eksklusiv: René Lequin-Colin, Santenay Blanc ‘Sous la Roche’ 2020
Juice: Tranebær, persille og citron
Mellem ret: Dansk sort hummer med glaserede braisserede kalvehaler kål og xo-sauce
Vinmenu: Pinot Noir Sulzfeld, Weingut Burg Ravensburg
Eksklusiv: Domaine Decelle, 1er Cru ‘Clos de Roi’ 2018
Juice: Æble, piment og kål
Hovedret: Krondyr filet med løg, sprøde kartofler og portvins sauce
Vinmenu: Felix Callejo, Finca Valderoble Tempranillo
Eksklusiv: Hacienda Monasterio, Ribera del Duero 2021
Juice: Druesaft af Rengent og Pinot Noir, timian og løg
Pre-dessert: Havgus ost med jordskokker, hasselnødder og sprødt rugbrød
Vinemenu: Champ Divin ’Pollux’, Champ Divin Jura Chardonnay
Eksklusiv: Samme glas – det matches ikke bedre
Juice: Æble, hasselnød og malt
Dessert: Iscreme med røget vanilje, ristede valnødder og Gastro Unika kaviar
Vinmenu: Le Brin, Ch. Marie Plaisance, Cotes de Bergerac Moelleux
Eksklusiv: Heyl zu Herrnsheim Pettental, Auslese ‘Goldkapsel’ 2006
Juice: Druesaft af Phønix, Bacchus og Riesling og karamel
Kransekage
Vin: Champagne, Robert Barbichon 4 cepages
Uden alkohol: Arensbak Rosé, bobler
Menu med vinmenu: pris per person: 2245,-
Menu med deluxe vine: pris per person: 2745,-
Saft menu non alcoholic: pris per person: 1845,-