bæredygtig gastronomi
På KILDEN ønsker vi at give vores gæster en gastronomisk oplevelse, hvor måltidets stjerne til enhver tid er sæsonens danske råvarer, som vi udvælger og forædler med største omhu.
Vores fokus er bæredygtig gastronomi, fordi vi tror på det, og fordi det estimeres, at fødevarebranchen står for cirka en fjerdedel af verdens CO2-udledninger. Vi mener derfor, at alle, der arbejder med fødevarer, har et ansvar for at se på, hvor de kan gøre en forskel.
For os handler bæredygtighed om mere end blot, hvordan guleroden er dyrket, eller hvordan dyrene er opdrættet. De ting skal selvfølgelig være i orden, men det hele falder til jorden, hvis kokkene og tjenerne, der står for måltiderne, ikke også arbejder under ordentlige forhold. Gastronomi er først bæredygtig, når den når hele vejen rundt.
vores manifesto
Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget. Derfor har vi i 2021 – med udgangspunkt i en række af FN’s Verdensmål – udarbejdet et Manifesto. Det bruger vi som rettesnor for vores bæredygtighedstilgang og vores forretning. Vi ønsker, at restaurationsbranchen skal være et sted, hvor man som ansat har lyst til at være længe – også når man har passeret 30 år og har fået børn.
Manifestoet er udarbejdet i samarbejde med Basque Culinary Center og tager udgangspunkt i de otte af FN’s Verdensmål, hvor vi mener, at vi kan gøre den største forskel.
Du kan læse mere om vores Manifesto her
bæredygtighedsrapport
For os er det ikke nok blot at sige, at vi arbejder bæredygtigt. Vi arbejder med bæredygtighed ud fra fakta og tal – for når vi kan måle det, så kan vi også styre det. Vi har længe ønsket at få klarhed over, hvor bæredygtig vores forretning egentlig er, når det kommer til både mennesker og miljø. Derfor fremlagde vi i marts 2022 vores første bæredygtighedsrapport, som sætter fakta og målsætninger bag de ting, vi siger.
Hvis du har lyst, kan du dykke ned i vores Bæredygtighedsrapport her
bæredygtig gastronomi
På KILDEN ønsker vi at give vores gæster en gastronomisk oplevelse, hvor måltidets stjerne til enhver tid er sæsonens danske råvarer, som vi udvælger og forædler med største omhu.
Vores fokus er bæredygtig gastronomi, fordi vi tror på det, og fordi det estimeres, at fødevarebranchen står for cirka en fjerdedel af verdens CO2-udledninger. Vi mener derfor, at alle, der arbejder med fødevarer, har et ansvar for at se på, hvor de kan gøre en forskel.
For os handler bæredygtighed om mere end blot, hvordan guleroden er dyrket, eller hvordan dyrene er opdrættet. De ting skal selvfølgelig være i orden, men det hele falder til jorden, hvis kokkene og tjenerne, der står for måltiderne, ikke også arbejder under ordentlige forhold. Gastronomi er først bæredygtig, når den når hele vejen rundt.
vores manifesto
Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget. Derfor har vi i 2021 – med udgangspunkt i en række af FN’s Verdensmål – udarbejdet et Manifesto. Det bruger vi som rettesnor for vores bæredygtighedstilgang og vores forretning. Vi ønsker, at restaurationsbranchen skal være et sted, hvor man som ansat har lyst til at være længe – også når man har passeret 30 år og har fået børn.
Manifestoet er udarbejdet i samarbejde med Basque Culinary Center og tager udgangspunkt i de otte af FN’s Verdensmål, hvor vi mener, at vi kan gøre den største forskel.
Du kan læse mere om vores Manifesto her
rapport
For os er det ikke nok blot at sige, at vi arbejder bæredygtigt. Vi arbejder med bæredygtighed ud fra fakta og tal – for når vi kan måle det, så kan vi også styre det. Vi har længe ønsket at få klarhed over, hvor bæredygtig vores forretning egentlig er, når det kommer til både mennesker og miljø. Derfor fremlagde vi i marts 2022 vores første bæredygtighedsrapport, som sætter fakta og målsætninger bag de ting, vi siger.
Hvis du har lyst, kan du dykke ned i vores Bæredygtighedsrapport her