tastingmenu
Sæsonbaseret velsmag med de bedste råvarer
3 Retter
Svampeconsommé med svampecreme og syltede svampe
And med lavendel og szechuan, karamelliseret knoldselleri, kål og andesauce
Risalamande med kirsebærsauce
495,-
5 Retter
Svampeconsommé med svampecreme og syltede svampe
Tatar af rødbeder med peberrod, sennep og røget Vesterhavsost
And med lavendel og szechuan, karamelliseret knoldselleri, kål og andesauce
Udvalg af danske oste, knækbrød og kompot
Kastanjer, yoghurt parfait og kirsebær
645,-
7 Retter
Svampeconsommé med svampecreme og syltede svampe
Terrine af kål, løgmayonnaise og syltede løg
Tatar af rødbeder med peberrod, sennep og røget vesterhavsost
Gravad laks med rævesauce, kapers, agurker, solsikkekerner og rosenkål
And med lavendel og szechuan, karamelliseret knoldselleri, kål og andesauce
Udvalg af danske oste, knækbrød og kompot
Kastanjer, yoghurt parfait og kirsebær
845,-
ALL-IN
Velkomst & snacks
7-rettersmenu
Vinmenu
Kaffe & sødt
1800,-
aftenmenu
Sæsonbaseret velsmag med de bedste råvarer
3 Retter
Svampeconsommé med svampecreme og syltede svampe
And med lavendel og szechuan, karamelliseret knoldselleri, kål og andesauce
Risalamande med kirsebærsauce
495,-
5 Retter
Svampeconsommé med svampecreme og syltede svampe
Tatar af rødbeder med peberrod, sennep og røget Vesterhavsost
And med lavendel og szechuan, karamelliseret knoldselleri, kål og andesauce
Udvalg af danske oste, knækbrød og kompot
Kastanjer, yoghurt parfait og kirsebær
645,-
7 Retter
Svampeconsommé med svampecreme og syltede svampe
Terrine af kål, løgmayonnaise og syltede løg
Tatar af rødbeder med peberrod, sennep og røget vesterhavsost
Gravad laks med rævesauce, kapers, agurker, solsikkekerner og rosenkål
And med lavendel og szechuan, karamelliseret knoldselleri, kål og andesauce
Udvalg af danske oste, knækbrød og kompot
Kastanjer, yoghurt parfait og kirsebær
845,-
ALL-IN
Velkomst & snacks
7-rettersmenu
Vinmenu
Kaffe & sødt
1800,-