Ny restaurant i Tivoli KILDEN serverer sæsonbaseret ekslusiv frokost og aftenmenu
Restaurant KILDEN i haven tilbyder snacks i Tivoli

tastingmenu

Sæsonbaseret velsmag med de bedste råvarer

3 Retter

Svampeconsommé med svampecreme og syltede svampe

And med lavendel og szechuan, karamelliseret knoldselleri, kål og andesauce

Risalamande med kirsebærsauce

495,-

Aften Restaurant i Tivoli
A la carte restaurant kilden i tivoli

5 Retter

Svampeconsommé med svampecreme og syltede svampe

Tatar af rødbeder med peberrod, sennep og røget Vesterhavsost

And med lavendel og szechuan, karamelliseret knoldselleri, kål og andesauce

Udvalg af danske oste, knækbrød og kompot

Kastanjer, yoghurt parfait og kirsebær

645,-

7 Retter

Svampeconsommé med svampecreme og syltede svampe

Terrine af kål, løgmayonnaise og syltede løg

Tatar af rødbeder med peberrod, sennep og røget vesterhavsost

Gravad laks med rævesauce, kapers, agurker, solsikkekerner og rosenkål

And med lavendel og szechuan, karamelliseret knoldselleri, kål og andesauce

Udvalg af danske oste, knækbrød og kompot

Kastanjer, yoghurt parfait og kirsebær

845,-

Hvid chokolade med kaffe iscreme på Restaurant Kilden i haven beliggende i Tivoli
Jomfruhummer haler og østers til snacks på Kilden i haven

ALL-IN

Velkomst & snacks

7-rettersmenu

Vinmenu

Kaffe & sødt

1800,-

aftenmenu

Sæsonbaseret velsmag med de bedste råvarer

Aften Restaurant i Tivoli

3 Retter

Svampeconsommé med svampecreme og syltede svampe

And med lavendel og szechuan, karamelliseret knoldselleri, kål og andesauce

Risalamande med kirsebærsauce

495,-

A la carte restaurant kilden i tivoli

5 Retter

Svampeconsommé med svampecreme og syltede svampe

Tatar af rødbeder med peberrod, sennep og røget Vesterhavsost

And med lavendel og szechuan, karamelliseret knoldselleri, kål og andesauce

Udvalg af danske oste, knækbrød og kompot

Kastanjer, yoghurt parfait og kirsebær

645,-

Restaurant KILDEN ligger i Tivoli med fokus på bæredygtighed

7 Retter

Svampeconsommé med svampecreme og syltede svampe

Terrine af kål, løgmayonnaise og syltede løg

Tatar af rødbeder med peberrod, sennep og røget vesterhavsost

Gravad laks med rævesauce, kapers, agurker, solsikkekerner og rosenkål

And med lavendel og szechuan, karamelliseret knoldselleri, kål og andesauce

Udvalg af danske oste, knækbrød og kompot

Kastanjer, yoghurt parfait og kirsebær

845,-

Jomfruhummer haler og østers til snacks på Kilden i haven

ALL-IN

Velkomst & snacks

7-rettersmenu

Vinmenu

Kaffe & sødt

1800,-