OM OS
KILDEN er vores bud på en moderne dansk brasserie, hvor de bedste danske råvarer, traditioner og smage møder moderne gastronomi og smelter sammen til et rendyrket og intenst smagsudtryk.
KILDEN er køkkenchef Christian Hoffmanns drøm om en hyldest til Danmark – til sæsonerne, til smagene og til råvarerne. Dem henter vi for det meste i markens muld og ud for de vidtstrakte danske kyster. Vi arbejder med udgangspunkt i sæsonens økologiske grønt, skånsomt fanget kystfisk og kød fra dyr, der har levet et godt liv under åben himmel. Vi følger sæsonen tæt, men køkkenet låner gerne gode ting fra landene omkring os, når vi synes, at det giver mening. For eksempel når vi lægger caviar på kystfisken, serverer norske håndfangede kammuslinger eller river trøfler over efterårets svampe.
Vi arbejder med dedikerede producenter, og vi forlænger og forædler årets smage med traditionelle teknikker som syltning, saltning, røgning og fermentering. Det vil du opleve både til aften – og til frokost, hvor det er vores ambition at kunne servere dig noget af kongerigets absolut bedste smørrebrød – lige midt i Danmarks mest eventyrlige have.
EN DEL AF LOCA
KILDEN i haven er en del af LOCA Gruppen, som bl.a. omfatter restauranterne PAULA, DOLORES, Almanak i Operaen og RADIO.
I LOCA Gruppen skaber vi bæredygtige restauranter og koncepter ud fra LOCA Gruppens mantra: EVERY MEAL MATTERS.
På godt dansk betyder det, at alle de måltider, LOCA Gruppen sender ud i verden, skal gøre en positiv forskel. Det er et krav, at maden skal smage fantastisk. Men god mad gør det ikke alene. Maden skal også være lavet på en måde, som tager hensyn til miljøet og til menneskerne, der arbejder på vores restauranter. Vi ved godt, at vores restauranter ikke redder verden. Og vi ved, at ingen kan gøre alt, men samtidig også, at alle kan gøre noget.
Derfor er vores overbevisning, at vores restauranter – udover at de skal være gode arbejdspladser – kan bidrage ved at bringe ansvarlige producenter frem i lyset, bruge lokale råvarer i sæson og vise, hvor godt en økologisk og bæredygtig tankegang kan tage sig ud på tallerkenen.
LOCA Gruppen ejes ligeligt af Merete Holst og Dorte Juhl Østergaard. Foruden LOCA Restauranter omfatter LOCA Gruppen også LOCA Kantiner og konsulentvirksomheden LOCA Management, som yder bistand inden for fødevarer og bæredygtig gastronomi.
Læs mere om LOCA Gruppens aktiviteter her.
LOCA Goal no. 1
TASTE & JOY OF FOOD
LOCA Goal no. 2
LOCAL INGREDIENTS
LOCA Goal no. 3
ORGANICS
LOCA Goal no. 4
ANIMAL WELFARE
LOCA Goal no. 5
SUSTAINABLE FISHING
LOCA Goal no. 6
FOOD WASTE
LOCA Goal no. 7
CO2 FOOTPRINT
LOCA Goal no. 8
ANIMAL VS PLANT-BASED
LOCA Goal no. 9
GUT INTELLIGENCE
LOCA Goal no. 10
HAPPY EMPLOYEES
LOCA Goal no. 11
GENDER EQUALITY
LOCA Goal no. 12
EQUAL PAY – EQUAL RIGHTS
LOCA Goal no. 13
DIVERSITY & INCLUSION
LOCA Goal no. 14
HERE COMES LOCA
LOCA Goal no. 15
LONGEVITY
LOCA Goal no. 16
COLLABORATION
LOCA Goal no. 17
GLOBAL GOALS & THE WORLD
