Ny restaurant i Tivoli KILDEN serverer sæsonbaseret ekslusiv frokost og aftenmenu

Gode tilbud til Tivoli Food Festival

Lørdag den 18. maj begynder Tivolis madfestival, og på Kilden lægger vi ud med at gentage succesen fra sidste år: Vores store langbordsmiddag med fisk og skaldyr på menuen og fri vin i glasset. 3 serveringer med dagens bedste skånsomt fangede fisk og skaldyr fra Fiskerikajen inklusiv et hav af dressinger, salater og brød. Vores sommelier har fundet forårsfriske vine frem, som vil blive serveret ad libitum under middagen.

Samlet pris: 800,-
Se menuen og book her

Pinsefrokost med fri øl i to timer

Dagen efter, den 19. maj, byder vi på et stærkt tilbud på en dejligpinsefrokost: To stykker smørrebrød, fri øl i to timer + en hjemmelavetpinsesnaps at slutte af på.
Samlet pris: 500,-
Book her.

Frokost hos KILDEN i Tivoli
Smørrebrød i Tivoli hos KILDEN i haven

Food Festival-frokost
Udover pinsefrokosten har vi i hele festivalperioden fra den 18.-26. maj også en god pris på en hurtig frokost med to stykker smørrebrød for 200,-
Smilende æg og håndpillede grønlandske rejer, citronmayonnaise og dild

Sprød skånsomt fanget fisk, dildmayonnaise og grillet citron

’Smag på Tivoli’ – stor fællesmiddag på Plænen

Søndag den 26. maj kl. 17.30 kulminerer Tivoli FoodFestival med arrangementet ’Smag på Tivoli’. Her går vi sammen med Paafuglen, Figaro, Fru Nimb og Cakenhagen i køkkenet og laver en fantastisk middag, hvor du kan nyde en ret fra hver restaurant. En hyggelig søndag aften og en god mulighed for at gøre sig bekendt med nogle af Tivolis bedste spisesteder gennem fem serveringer inkl. ledsagende drikkevarer og efterfølgende kaffe og sødt fra Original Coffee og Lakrids by Bülow.

Samlet pris: 595,-

Læs mere og køb billet til middagen her.