Ny restaurant i Tivoli KILDEN serverer sæsonbaseret ekslusiv frokost og aftenmenu

THOMAS HELMIG TIL FREDAGSROCK

Denne uge i Tivoli står i Thomas Helmigs tegn. Hele Danmarks popkonge gæster nemlig Tivoli to gange i denne uge – først til Fredagsrock og dagen efter til Lørdagshits. Vi sørger for at varme dig op med fredagsbar inden koncerten, og lørdag kan du spise lørdagsmiddag til særpris, inden Helmig endnu en gang serverer en perlerække af kæmpehits på Plænen.

 

Men inden da starter ugen med:

26. juli: ’Onsdagsmenu på KILDEN’ + OnsdagsJazz i Tivoli

Varm op til OnsdagsJazz i Orangeriet med en god middag på KILDEN. Vi serverer 3 retter inkl. 2 glas vin, kaffe og vand til særpris 600 kr.

OnsdagsJazz er inkluderet i entreprisen til Tivoli, og i denne uge er det tenorsaxofonisten Jan Harbeck, der gæster Tivoli Ensemblet på Plænen. Harbeck har markeret sig på både den danske og internationale jazzscene med sin personlige sound og sit særlige greb om nyfortolkninger af jazzens standardrepertoire. Jan Harbeck og kapelmester Peter Jensen er vokset op sammen i Nordjylland, og deler en stor kærlighed til komponisten Duke Ellington, hvis ånd og repertoire vil være en gennemgående rød tråd i koncertrækken.

 

Koncerterne starter kl. 19:00, 20:00 og 21:00, så du kan nå at spise middag både før eller efter koncerten.

Hovedret

28. juli: ’Fredagsbar i Drivhuset’ + Fredagsrock med Thomas Helmig

Fredagsbar i tivoli

Endelig fredag. Fejr din fyraften med manér, og kom til fredagsbar i KILDENs Drivhus, hvor vi varmer op til Fredagsrock med kold rosé, champagne og læskende cocktails, inden hele Danmarks popkonge Thomas Helmig går på scenen på Plænen. Det bliver en kæmpe fest, og fra kl. 15-18 er der happy hour i Drivhuset, hvor vores bartender står klar med to velrystede cocktails for 200 kr. inkl. køkkenets salte snacks.

29. juli: ’Lørdag på KILDEN’ + Lørdagshits med Thomas Helmig

Koncerten starter kl. 21.00, så du har god tid til at nyde en middag inden koncerten. Kilden er desværre fuld booket denne lørdag, men vi henviser til vores kollegaer i en af Tivolis andre dejlige restauranter.

Fredagsbar i drivhuset

Onsdag-søndag frem til 5. august: Tivolirevyen + Revymenu på KILDEN

Revy

Fra nu og frem til den 5. august kan du onsdag til søndag opleve Tivolirevyen i Glassalen. Vi sørger for den gode mad, inden lattermusklerne skal aktiveres. KILDENs Revymenu består af 3 retter til 395 kr. og er tilpasset revyens starttidspunkt, så du ikke skal stresse over at komme for sent til forestillingen.

Glæd dig til skarp satire, højt humør og imponerende parodier kombineret med skuespil, sange og politiske viser. Oplev Lisbet Dahl og James Price sammen med de erfarne revyskuespillere Andreas Bo og Carsten Svendsen samt revydebutanterne Linda P. og dansk teaters nye unge stjerne, Nicolai Jørgensen.