Ny restaurant i Tivoli KILDEN serverer sæsonbaseret ekslusiv frokost og aftenmenu

REVY-MENU & SMØRREBRØDSANMELDELSE

Tivoli har en lang revytradition, og Tivoli revyen er nu tilbage med Lisbet Dahl ved roret, mens James Price og hans orkester glimrende står for musikken.

Beliggende lige ved siden af Glassalen, hvor Tivoli revyen venter, har KILDEN lavet en Revy-menu, som vi tilbyder de gæster, der har brug for et kortere restaurantbesøg inden revyen eller en anden forestilling i Tivoli.

Revy-menuen er sammensat af 3 retter fra aftenkortet til 395,- Menuen afvikles på halvanden time og er timet og tilrettelagt efter revyens starttidspunkt. På den måde kan du mæt og glad spadsere de få skridt over og fortsætte den gode aften i Glassalen, hvor Tivoli Revyen venter.

Det erfarede teater- og kultursitet sceneblog.dk, hvis journalist og anmelder Casper Koeller for nylig var forbi for at teste vores nye Revy-menu.

”Forretten i KILDENs tre-retters Revy Menu er den smukkeste servering af små nye kartofler, anrettet med æggeblomme og kartoffelchips, og elegant toppet med spiseligt grønt og blomster fra KILDENs drivhuse. Indbydende og lige til at spise, men retten var dog først klar til indtagelse, efter tjeneren elegant havde doseret en baksuldsauce med ørredrogn ud over køkkenchef Christian Hoffmanns sæsonbårne anretning. Bakskuldsaucen var let i smagen, og de vestjyske konnotationer af røget fisk og Vesterhavet var på ingen måde anmassende, kartoflerne spillede hovedrollen, mens de hjemmedyrkede blomster tog stikket hjem rent visuelt. Et flot eksempel på Christian Hoffmanns tanker om at KILDEN skal være en hyldest til Danmarks sæsoner, smage og råvarer,”

STOR ROS TIL SMØRREBRØDET I GASTRO

Og mens vi er ved anmeldelser, er vi også meget stolte af de pæne ord til KILDEN i denne måneds udgave af Gastro, Danmarks måske førende mad magasin, som understreger den drømmestart, Christian Hoffmann og teamet på KILDEN har fået, siden vi slog dørene op i Tivoli for blot to måneder siden: Først var Børsen forbi og uddelte 5 stjerner for maden, og siden var Jyllands-Posten forbi og kvitterede med 5 stjerner. Disse anmeldelser har taget udgangspunkt i vores aftenmenu, men vi har jo også masser af dejligt smørrebrød at byde på. Det har magasinet Gastro fundet ud af, og i den aktuelle udgave har chefredaktør Jesper Uhrup Jensen meget godt at sige om det. Vi får blandt andet ros for vores ”fede, velmarinerede” sild med estragon, vores hønsesalat med skovkylling og den”smågeniale” persillecreme til vores stykke med stegt og røget svinebryst.

Jesper Uhrup Jensen konkluderer:

”Jeg har aftenkortet til gode, og det glæder jeg mig til. Hvad frokosten angår, så hilser jeg det meget velkomment, at der nu er et moderne alternativ til Tivolis mange andre bud på helt klassisk og også ofte ret banalt smørrebrød.”

Kilden i haven smørrebrød