
Langbordsmiddag på Kilden 25. maj
Der er få tidspunkter på året, hvor naturen, råvarerne og Tivoli er så smukke som i maj. Hos Kilden i Haven fejrer vi netop dét – livet, lyset og de lækre danske asparges og jordbær – med forårets første langbordsmiddag søndag den 25. maj kl. 17.00.
Køkkenchef Christian Hoffmann byder på en menu i tre akter, hvor forårets danske råvarer får lov at stråle klart og smagfuldt.
Inkluderet i prisen er fri forsyning af øl fra Herslev.
Menuen til langbordsmiddag
Første servering
De nye danske kartofler i al deres herlighed
Surdejsbrød bagt på ‘Mariagertoba’ – med pisket urtesmør
Anden servering
Smukke, sprøde danske asparges i skønne variationer
Tredje servering
De danske jordbær får lov at skinne – sødt og sommerligt
PRIS: 600,- pr. person

Prisen inkluderer hele menuen samt fri øl under middagen.
Kom med til en aften fuld af forårssmag og hyggeligt samvær på Kilden i Haven.
Reserver din plads her

Sæsonfokuseret smørrebrød og masser af dansk velsmag frokost og aften
Er du ikke ledig den 25. maj, står vi klar alle ugens øvrige dage med et menukort, der er spækket med sæsonfokuseret smørrebrød og forårets bedste danske råvarer på aftenkortet.
På aftenmenuen har vi lige nu:
Cremet blåmuslingesuppe med syltet tang og ørredrogn
Confiteret svinebryst med spinat, syltede løg og luftig persillecreme
Pavlova med skovmærke, parfait, rabarber og fermenteret honning
...og meget andet godt.