
Fredagsrock, forår og fantastisk mad: Kilden & Tivoli åbner 4. april!
Et sikkert forårstegn er, når Tivoli åbner dørene til en ny sæson i Danmarks mest stemningsfulde have. Med det spirende liv i blomsterbedene følger også en ny sæson på Kilden i Haven, hvor vi i år sætter fuldt fokus på vores smørrebrød – smukt belagt med sæsonens bedste råvarer fra danske producenter, som mere end nogensinde har brug for vores opmærksomhed og støtte.
Smørrebrød med sæson og samvittighed
Christian Hoffmanns køkken står også klar til at fejre foråret med nye fortolkninger af klassiske smørrebrød og en aftenmenu med vægt på dansk fisk og skaldyr og nordiske indtryk på et solidt smagsmæssigt fundament.
Alt er lavet fra bunden med fokus på økologi (vi har sølvmærke), danske råvarer og producenter, der knokler for kvaliteten – og som fortjener en plads i solen.
I glassene finder du både nye vine og masser af hjemmegjorte snapse, der har trukket hele vinteren og nu er klar til at komme i spil på de solrige forårsdage.
Book dit bord til forårsaftener eller smørrebrød i forårssolen


Fredagsrock er tilbage med stærkt program
Tivoli har netop offentliggjort årets program for Fredagsrock, som i år skydes i gang den 25. april med Saint Clara og fortsætter med en perlerække af stærke navne: Søren Huss + Peter Sommer, Malte Ebert, Hugorm, Aqua, The Raveonettes, D-A-D og mange flere.
Det bliver en sæsonspækket med stemning og store oplevelser under åben himmel.
Tag en tur på Kilden inden koncerten, og få en komplet oplevelse, der starter i ro og smag og ender med fest og fællesskab foran Plænescenen.
Vi er fyldt med forårsfornemmelser og klar til at byde dig velkommen til en ny sæson fyldt med dansk sæsonsmag, musik og feststemning i Tivoli.
Kom og vær med!