Ny restaurant i Tivoli KILDEN serverer sæsonbaseret ekslusiv frokost og aftenmenu

TV2 TIL FREDAGS ROCK OG LØRDAGSHITS MED SKO OG TORP

Tivolis store sommerprogram er i fuld gang, og vi præsenterer her et overblik over ugens arrangementer i Tivoli og tilhørende tilbud på KILDEN.

Ugen starter med:

12. juli: ’Onsdagsmenu på KILDEN’ + OnsdagsJazz i Tivoli

Varm op til OnsdagsJazz på Plænen med en god middag på KILDEN. Vi serverer 3 retter inkl. 2 glas vin, kaffe og vand til særpris 600 kr.

OnsdagsJazz er inkluderet i entreprisen til Tivoli, og denne onsdag kan du opleve Tivoli Ensemblet under ledelse af Peter Jensen med mundharpenist Mathias Heise. På repertoiret er en skøn blanding af klassiske jazzstandarder og jazzede arrangementer af kendte sange, alle udvalgt med største omhu og kærlighed til genren. Koncerterne starter kl. 19:00, 20:00 og 21:00, så du kan nå at spise middag både før eller efter koncerten.

Ærte-1

14. juli: ’Fredagsbar i Drivhuset’ + Fredagsrock med TV-2

Fredagsbar

Endelig fredag, og dermed er det blevet tid til at gentage succesen fra sidste uge med fredagsrock tilsat cocktail i drivhuset.

Kom til fredagsbar i KILDENs Drivhus, hvor vi varmer op til Fredagsrock med kold rosé, champagne og læskende cocktails, inden legendariske TV-2 går på scenen på Plænen. Fra kl. 15-18 er der happy hour i Drivhuset, og vores bartender står klar med to velrystede cocktails for 200 kr. Med i prisen er endda en servering af køkkenets salte snacks, så ingen skal drikke på tom mave…

15. juli: ’Lørdag på KILDEN’ + Lørdagshits med Sko/Torp

Spis en god middag på KILDEN, inden Sko/Torp indtager Plænen med solide hits fra duoens over 30 år lange karriere. Vi tilbyder vores ’Lørdag på KILDEN’-menu med 3 retter, 2 glas vin, vand og kaffe til særpris 600 kr. Så er der også råd til en fadøl, når du bagefter skal synge med på ’On A Long Lonely Night’ på Plænen…

Hovedret

Onsdag-søndag frem til 5. august: Tivolirevyen + Revymenu på KILDEN

Revy

Fra nu og frem til den 5. august kan du onsdag til søndag opleve Tivolirevyen i Glassalen. Vi sørger for den gode mad, inden lattermusklerne skal aktiveres. KILDENs Revymenu består af 3 retter til 395 kr. og er tilpasset revyens starttidspunkt, så du ikke skal stresse over at komme for sent til forestillingen.

Glæd dig til skarp satire, højt humør og imponerende parodier kombineret med skuespil, sange og politiske viser. Oplev Lisbet Dahl og James Price sammen med de erfarne revyskuespillere Andreas Bo og Carsten Svendsen samt revydebutanterne Linda P. og dansk teaters nye unge stjerne, Nicolai Jørgensen.