Ny restaurant i Tivoli KILDEN serverer sæsonbaseret ekslusiv frokost og aftenmenu

SANNE SALOMONSEN TIL LØRDAGSHITS I TIVOLI

Macklemore, Sanne Salomonsen og meget mere.

Tivolis store sommerprogram er i fuld gang, og vi præsenterer her et overblik over ugens arrangementer i Tivoli og tilhørende tilbud på KILDEN. I denne uge er der bl.a. koncerter med Lågsus, Macklemore, Sanne Salomonsen og Electric Guitars.

Men først starter ugen med:

19. juli: ’Onsdagsmenu på KILDEN’ + OnsdagsJazz i Tivoli

Varm op til OnsdagsJazz på Plænen med en god middag på KILDEN. Vi serverer 3 retter inkl. 2 glas vin, kaffe og vand til særpris 600 kr.

 

OnsdagsJazz er inkluderet i entreprisen til Tivoli, og denne onsdag kan du opleve Tivoli Ensemblet under ledelse af Peter Jensen med mundharpenist Mathias Heise. På repertoiret er en skøn blanding af klassiske jazzstandarder og jazzede arrangementer af kendte sange, alle udvalgt med største omhu og kærlighed til genren.

Koncerterne starter kl. 19:00, 20:00 og 21:00, så du kan nå at spise middag både før eller efter koncerten.

3

21. juli: ’Fredagsbar i Drivhuset’ + Fredagsrock med Macklemore + Lågsus

2

Endelig fredag. Fejr din fyraften med manér, og kom til fredagsbar i KILDENs Drivhus, hvor vi varmer op til Fredagsrock med kold rosé, champagne og læskende cocktails, inden amerikanske Macklemore går på scenen på Plænen. Lågsus varmer op fra kl. 19.

 

Fra kl. 15-18 er der happy hour i Drivhuset, og vores bartender står klar med to velrystede cocktails for 200 kr. Med i prisen er endda en servering af køkkenets salte snacks, så ingen skal drikke på tom mave…

22. juli: ’Lørdag på KILDEN’ + Lørdagshits med Sanne Salomonsen feat. Electric Guitars

Spis en god middag på KILDEN, inden Danmarks legendariske ’rockmama’ Sanne Salomonsen indtager Plænen med en perlerække af hits, solidt bakket op af de fænomenale guitarister Mika Vandborg og Søren Andersen fra Electric Guitars. Vi tilbyder vores ’Lørdag på KILDEN’-menu med 3 retter, 2 glas vin, vand og kaffe til særpris 600 kr. Koncerten starter kl. 21.00, så du har god tid til at nyde middagen, inden ’Kærligheden kalder’ på Plænen.

1

Onsdag-søndag frem til 5. august: Tivolirevyen + Revymenu på KILDEN

Revy

Fra nu og frem til den 5. august kan du onsdag til søndag opleve Tivolirevyen i Glassalen. Vi sørger for den gode mad, inden lattermusklerne skal aktiveres. KILDENs Revymenu består af 3 retter til 395 kr. og er tilpasset revyens starttidspunkt, så du ikke skal stresse over at komme for sent til forestillingen.

Glæd dig til skarp satire, højt humør og imponerende parodier kombineret med skuespil, sange og politiske viser. Oplev Lisbet Dahl og James Price sammen med de erfarne revyskuespillere Andreas Bo og Carsten Svendsen samt revydebutanterne Linda P. og dansk teaters nye unge stjerne, Nicolai Jørgensen.