Ny restaurant i Tivoli KILDEN serverer sæsonbaseret ekslusiv frokost og aftenmenu

MALTHE EBERT & VICTORIA SØNDERGAARD

Tivolis store sommerprogram er i fuld gang, og vi præsenterer her et overblik over ugens arrangementer i Tivoli og tilhørende tilbud på KILDEN.

Ugen starter med:

2. august: ’Onsdagsmenu på KILDEN’ + OnsdagsJazz i Tivoli

Varm op til OnsdagsJazz i Orangeriet med en god middag på KILDEN. Vi serverer 3 retter inkl. 2 glas vin, kaffe og vand til særpris 600 kr.

OnsdagsJazz er inkluderet i entreprisen til Tivoli, og i denne uge er det vibrafonisten Viktoria Søndergaard, der gæster Tivoli Ensemblet i Orangeriet. Viktoria vandt Tivolis Jazz Pris i 2022, og i den forbindelse udtalte leder af JazzDanmark, Eva Frost, følgende:

”Modtageren af Tivolis Jazzpris tager chancer og sætter personlige udtryk uden at tabe det fælles musikalske mål af syne. Hendes musikalske idéer fremstår fremtidssikrede og globale, imens de samtidig afspejler en umiskendelig hjemstavns-romantik fra fødeøen, Fyn. For alle, der oplever Viktoria Søndergaard live, står det krystalklart, at en ægte jazzstjerne er iblandt os.”

 

Koncerterne starter kl. 19:00, 20:00 og 21:00, så du kan nå at spise middag både før eller efter koncerten.

3

4. august: ’Fredagsbar i Drivhuset’ + Fredagsrock med Malte Ebert og SVEA

Malte Ebert i Tivoli

Endelig fredag. Fejr din fyraften med manér, og kom til fredagsbar i KILDENs Drivhus, hvor vi varmer op til Fredagsrock med kold rosé, champagne og læskende cocktails, inden Danmarks pop-gulddreng Malte Ebert sætter Plænen i kog i selskab med svenske SVEA. Det bliver en popfest af karat, og fra kl. 15-18 er der happy hour i Drivhuset, hvor vores bartender står klar med to velrystede cocktails for 200 kr. inkl. køkkenets salte snacks.

5. august: ’Lørdag på KILDEN’ + Lørdagshits med Erann DD og Zindy Laursen

Koncerten starter kl. 21.00, så du har god tid til at nyde en middag inden koncerten. Kilden er desværre fuld booket denne lørdag, men vi henviser til vores kollegaer i en af Tivolis andre dejlige restauranter

Fredagsbar i Tivoli

Onsdag-søndag frem til 5. august: Tivolirevyen + Revymenu på KILDEN

Revy

Fra nu og frem til den 5. august kan du onsdag til søndag opleve Tivolirevyen i Glassalen. Vi sørger for den gode mad, inden lattermusklerne skal aktiveres. KILDENs Revymenu består af 3 retter til 395 kr. og er tilpasset revyens starttidspunkt, så du ikke skal stresse over at komme for sent til forestillingen.

Glæd dig til skarp satire, højt humør og imponerende parodier kombineret med skuespil, sange og politiske viser. Oplev Lisbet Dahl og James Price sammen med de erfarne revyskuespillere Andreas Bo og Carsten Svendsen samt revydebutanterne Linda P. og dansk teaters nye unge stjerne, Nicolai Jørgensen.